Proje Güncel

Çankaya Lazzoni House'da yüzde 40 peşinat 12 ay vade avantajı!

Lazzoni güvencesiyle Ankara Çankaya'da inşa edilen Çankaya Lazzoni House'da yüzde 40 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  Lazzoni House'da konut fiyatları ne kadar? Lazzoni House'da sosyal alanlar neler? Lazzoni House ile ilgili ayrıntılar...

Lazzoni güvencesiyle Ankara Çankaya'da yükselen Çankaya Lazzoni House projesinde vade farksız yüzde 40 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Lazzoni House projesi toplam 42 bin 139 metrekare alanda inşa ediliyor. 100 konuttan oluşan projenin 500 metrekaresi yeşil alan için ayrıldı. Tamamı 4+1'lerden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 215 metrekare olarak tasarlandı.

Lazzoni’nin asırlardır benimsediği usta-çırak ilişkisini yansıtan Vernaküler mimarisinde, yerel malzeme ve kaynakların son teknoloji sistemlerle uyumlandığı Lazzoni House, Ankara’da yeni bir yaşam stili sunuyor.  

 

LAZZONİ HOUSE SOSYAL ALANLAR NELER?

 Lazzoni House projesinde sosyal alan olarak, cafe, çocuk oyun parkı, 7/24 güvenlik sistemi, açık-kapalı ve misafir otoparkı, futbol sahası, buhar odası, yüzme havuzu, sauna, spa, spor salonu ve yürüyüş yolu bulunuyor.

LAZZONİ HOUSE KONUT FİYATLARI NE KADAR? KONUT FİYAT LİSTESİ 15 EKİM 2024

 Lazzoni House projesinde konut fiyatları;
4+1 konutların fiyatları 20 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
Projeden konut almak isteyenler için firma kendi bünyesinde vade farksız yüzde 40 peşinat 12 ay vade imkanı sunuyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2025 tarihinde yapılması planlanıyor.

Vera Star’da 3 milyon 630 bin TL’ye! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla!

Pendik Vadikent Sitesi'nde yılın son fırsatı: Yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatı!

Zeray GYO'dan sonbahar kampanyası! 17 projede 0,99 faizle 72 ay vade fırsatı!