29 / 04 / 2024

Caprice Group, Malezya'ya yatırım yapmaya hazırlanıyor!

Caprice Group, Malezya'ya yatırım yapmaya hazırlanıyor!

Muhafazakar turizmin sembol isimlerinden Caprice Group, Malezya'nın Peoang Eyaleti'ne yatırım yapmaya hazırlanıyor. Fadıl Akgündüz, daha önceki süreçte çok başarılı çalışmalar yaptıkları Malezya'ya yatırım yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi...



Muhafazakar turizmin sembol isimlerinden Caprice Group, Malezya'nın Peoang Eyaleti'ne yatırım yapmaya hazırlanıyor. Caprice Group Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, daha önceki süreçte çok başarılı çalışmalar yaptıkları Malezya'ya yatırım yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
MUHAFAZAKAR turizmin sembol ve öncü ismi, İslami turizmin Türkiye'deki başlatıcısı pozisyonundaki Caprice Group, yurt içindeki başarılarını yurt dışıyla taçlandıracak çalışmalara hız verdi. Malezya'nın Peoang Eyaletinde Caprice Gruplarının benzeri ve İslami hassasiyetler taşıyan oteller yapmak için start veren Caprice Grup, bu çalışmaların başlangıcında Malezya Devlet Bakanı Hacı Abdulmelik Kasım ile ön protokol imzaladı. Yatırımların ve girişimlerin tanıtılması için Caprice Gold Grup'un Bayrampaşa'da süren muhteşem projesinde yapılan basın toplantısına Caprice Gold Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Malezya Devlet Başkanı Hacı Abdülmalik Kasım, Prof. Shaya'a Othman, İmran İdris ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Fadıl Akgündüz Malezya olan ilişkilerinin 1997 yıllarına kadar uzandığını belirterek," O dönemde aldığımız Proton Distrübütörlüğü ile en çok satış yapan üç başarılı distrübütör arasına girerek çok özel bir başarıya imza atmıştık. Turizm alanında çalışmakta olan bir otelimiz ve son demlerinde olan çok özel bir projemiz var. Dünyanın ilk hilal sertifikasını alan kurumlarının başında geliyoruz. Malezya'da turizm üzerine yatırım yapma kararını aldık ve buna hız kazandırmış bulunuyoruz. Malezya'daki çok önemli iki turizm destinasyonundan birisinde çok özel bir projeye imza atmış olacağız. Çalışkanlığımız, enerjimiz, turizm konusunda edindiğimiz tecrübe, kalitemizle ve sağladığımız güvenle iki ülke arasında bir ticaret köprüsü olmayı planlıyoruz" dedi.
Malezya Devlet Bakanı Abdülmelik Kasım ise Malezya'da yapılacak yatırımlara hükümetlerinin çok önem verdiğini, helal ticaretin gelişmesi, İslami unsurların ön plana çıkarılması için çok özel çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Caprice Gold'un İslami prensiplere göre çalışan çok özel bir turizm firması olduğunu yerinde gördük. Caprice sadece turizm alanında değil, diğer alanlarda da başarılı çalışmalara imza atmış, atmaya devam eden bir firma. Bu sebeple, bu anlaşmayı yaparken, Malezya ile Türkiye arasındaki ticaret potansiyelinin geliştirilmesi yönünde çok önemli bir aşamayı da sağlamış olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Toplantı sonunda Malezya Devlet Bakanı Abdülmelik Kasım ve Fadıl Akgündüz, yatırım projelerini başlatacak, Caprice Gold'un Malezya'da işlere start vereceği imzaları attılar.

Milli Gazete

Geri Dön