27 / 04 / 2024

Caprice Gold satış ofisi!

Caprice Gold satış ofisi!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Caprice Gold satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan odaların alanları 17 metrekareden başlangıç gösteriyor ve de 34 metrekareye kadar yükseliyor



Caprice Gold,  Jetpa Holding  tarafından inşa ediliyor.  Caprice Gold  satış ofisi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Jetpa Caprice Gold projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Proje kapsamında toplam 300 saray odası bulunuyor. 


Jetpa Caprice Gold Bayrampaşa'da ayrıca 234 özel saray odası ve 14 kral dairesi yer alıyor. Projenin toplam arsa alanı 20 bin metrekare olarak belirlendi. 


 Caprice Gold satış ofisi!


Jetpa Caprice Gold Bayrampaşa kapsamında oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, dinlenme alanları, vale, sauna, buhar odası, concierge, kapalı otopark ve spor alanları bulunuyor. 


Jetpa Caprice Gold Bayrampaşa kapsamında odaların alanları 17 metrekareden başlıyor ve 34 metrekareye kadar yükseliyor. 26 kattan oluşan tek blok halinde yükselen Jetpa Caprice Gold Bayrampaşa teslimleri yıl sonu yapılacak. 


Caprice Gold Bayrampaşa projesinde odalar 17 metrekare ile 34 metrekare arasında tasarlandı. 26 katlı tek blok olarak inşa ediliyor olan Caprice Gold Bayrampaşa projesinin bu yıl sonunda açılması planlanıyor.


Caprice Gold satış ofisi adres : Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul


Caprice Gold satış ofisi iletişim

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr


projeye sor



Geri Dön