27 / 04 / 2024

Bayrampaşa Caprice Gold satılık!

Bayrampaşa Caprice Gold satılık!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Bayrampaşa Caprice Gold satılık daire bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Özel saray odaları ve kral dairelerinin tasarlandığı Bayrampaşa Caprice Gold devremülk projesi ORA Alışveriş Merkezi'nin yanında yükseliyor....




Devremülk konsepti ile tasarlanan  Caprice Gold  projesi İstanbul Avrupa yakasında Bayrampaşa ilçesinde inşa ediliyor. Bayrampaşa Caprice Gold projesi  Jetpa Holding  tarafından yükseliyor. Bayrampaşa Caprice Gold satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Bayrampaşa Caprice Gold projesi tek blok olarak inşa ediliyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesinde 300 adet saray odası, 234 adet özel saray odası ve 14 adet kral dairesi yer alıyor. Bayrampaşa Caprice Gold projesi ORA AVM'nin yanında yükseliyor.


Bayrampaşa Caprice Gold satılık daire fiyatları için 444 44 25 numaralı telefondan Caprice Gold Bayrampaşa tanıtım ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Bayrampaşa Caprice Gold projesinde odalar 17 - 34 metrekare arasında belirlendi.


20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor olan Jetpa Holding Caprice Gold projesi içerisinde yüzme havuzları, kapalı otopark, concierge, vale, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar ve hizmetler yer alıyor.



Bayrampaşa Caprice Gold nerede?

Bayrampaşa Caprice Gold adres : Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul


Bayrampaşa Caprice Gold iletişim

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön