29 / 04 / 2024

Caprice'ten Maldivler'e 5 yıldızlı yatırım!

Caprice'ten Maldivler'e 5 yıldızlı yatırım!

Muhafazakar turizmin öncü markalarından Caprice Gold'un, dünyanın turizm bölgesi olarak tanınan Maldivler' de İslami hassasiyetlerin gözetildiği bir devre mülk ve otel yatırımına imza attığı bildirildi...




Muhafazakar turizmin öncü markalarından Caprice Gold, dünyanın turizm bölgesi olarak tanınan Malpler'e İslami hassasiyetlerin gözetildiği bir devremülk ve otel yatırımına imza attı. 


CAPRİCE Gold. Malpler'deki yeni muhafazakar devremülk ve otel yatırımını İstanbul'da tanıttı. Düzenlenen basın toplantısına Caprice Gold Yönetim Kurulu Başkanı M. Fadıl Akgündüz, ADH Grup Başkanı Ahmet Nashid, Evrensel Hilal Standartları Merkezi'nden Prof. Dr. İsmail İbrahim, Caprice Gold CEO'su Shaya Otham ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner katıldı. Fadıl Akgündüz, tanıtım toplantısında, "Turizmin en canlı bölgelerinden Malplerle ilgili güzel bir gelişmeyi yaşamış bulunuyoruz. Malpler bir ada ülkesi olduğu için, yatırım yapacağımız bölgede bayanlar için özel plaj yönünde bir izin almamıza gerek bile yok. Ahmed Nashid, bölgenin tanınan bir ismi ve 800 kişi çalıştıran bir grubun başında. Böyle bir otel ve devremülk yatırımı noktasında bizimle birlikte hareket etme isteğini bize iletti. Biz de yaptığımız incelemelerde bu yatırımın ortaya çıkmasını sağlamış olduk. İlk etapta yüzde 55 yatırım hesaplarını, daha sonra yüzde 73 yatırımını biz karşılayacağız. Ama otelin işletmesinin yüzde yüzü bize ait olacak" ifadelerini kullandı. 


İSLAMİ HASSASİYETE SAHİP TESİS YOK 


Yapacakları devremülk villaların her türlü donanıma sahip olacağını, gelen misafirler için 5 yıldızlı bir turistik imkanı sağlayacağını belirten Akgündüz, "En önemli handikapımız buraya ulaşım noktasında ortaya çıkan maliyet. Bu maliyetin ortadan kaldırılması yönünde bazı çalışmalarımız olacak, eğer bunu da sağlayabilirsek, işte o zaman bu bölgenin İslami hassasiyete sahip insanlar tarafından bir turizm bölgesi olarak kullanılmasının önünü açmış olacağız. Bu bölgede bulunan 145 otelin tamamında İslami hassasiyetler gözetilmiyor, alkol tüketiliyor. Biz ise böyle bir yatırım yapacağımızı deklare ettiğimiz andan itibaren ülkenin ana haber bültenlerine bile konu olduk" diye konuştu. 


ADH Grup Başkanı Ahmet Nashid de, böyle bir yatırımı Caprice Gold ile birlikte yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Malpler aslında lüks turizmin başkenti olarak bilinir. Biz ise maliyet hesaplarını yaparak, buraya gelecek misafirlerimize en kaliteli, benzerlerinden çok daha ucuz bir tatil imkanını sunmayı sağlamaya çalışacağız. Bu yatırım gerçekten Malpler'de heyecan uyandırdı" açıklamasını yaptı. 


Milli Gazete


Geri Dön