03 / 05 / 2024

Captain Hill'in satışlarını REMAX yapacak!

Captain Hill'in satışlarını REMAX yapacak!

KYE-VİP İnşaat´ın Pendik Gözdağı´nda yapımına başladığı Captain Hill Residence projesi´nin satışlarını RE/MAX CENTER ofisi yapacak



KYE-VİP İnşaat´ın Pendik Gözdağı´nda yapımına başladığı Captain Hill Residence projesi´nin satışlarını
15 Eylül tarihi itibariyle, RE/MAX CENTER ofisi öncülüğünde Gayrimenkul Danışmanı Ceren Çetinkaya tarafından gerçekleştirilecek

Remax hakkında

* 1973 yılında kurulan ve Amerika - Colorado merkezli  RE/MAX,   62 ülkede, 5.882´den fazla ofiste, 113.600´ü aşan Gayrimenkul Danışmanı ile Dünyada en fazla satış yapan Gayrimenkul Pazarlama zinciridir.
* 1998 yılından bu yana 160´dan fazla ofis, 1.300´ü aşan Gayrimenkul Danışmanı ile Türkiye´de de hizmet vermektedir.
* RE/MAX,  bir yıl içinde dünyada,  2.000.000´dan  fazla işlem yapan bir Gayrimenkul Firmasıdır.
* RE/MAX,  Dünya´da her 23 saniyede, bir ev satmaktadır.
* RE/MAX, 1975 yılından beri müşterilere en iyi hizmeti sunması ile tanınır.
* RE/MAX´ın Türkiye´deki  160´ı aşkın ofisi, 9.000´den fazla portföyüne www.remax-center.com ` dan  giriş yaparak ulaşabilirsiniz.
* RE/MAX Müşteri Temsilcilerine, en son pazarlama teknikleri ile sektörde kendilerine en önde yer edinmelerini sağlayacak en iyi satış eğitimlerini sunar.
 
RE/MAX Center İLE,  KENDİ İŞİNİZİ KURMAK İSTER MİSİNİZ?

Artık Türkiye'de İyi Eğitimli ve İşinde Başarılı İnsanlar, Özgürlük, Kariyer ve Yüksek Kazanç için Gayrimenkul Sektörüne yöneliyor.

Günümüzün ve Geleceğin en gözde iş alanlarından biri olan Gayrimenkul Sektöründe, siz de başarılı bir Kariyer ve Kazanç elde etmek ister misiniz?

RE/MAX Center, Girişimci Ruha Sahip, bugüne kadar farklı iş alanlarında kariyer yapmış adayları, RE/MAX Sistemiyle sektöre kazandırmayı hedefliyor.

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonunda sisteme dahil olmak ve Kendi İşinizin Sahibi olarak çalışmak istiyorsanız,  Lütfen İrtibata Geçiniz!

Başvurunuzun ardından yetkililerle yapacağınız görüşmeler sonucu,başvurunuz değerlendirmeye alınacak, Seçilen Adaylar, Newyork Üniversitesince hazırlanan eğitimi tamamlayıp Gayrimenkul Danışmanı olarak çalışmaya başlayabileceklerdir.
 
6 Kıtada, 100.000 aşkın Gayrimekul Danışmanı ile Dünya Lideri olan RE/MAX'ın başarısının nedeni; Modern Teknoloji ve Birinci Sınıf İnsanların SİNERJİ' sidir.

Ceren ÇETİNKAYA 
GSM : 0 506 483 28 45
 
Adres :  Fevzi Çakmak Mah. Pendik Sok. No:13  Pendik-İSTANBUL
 
Telefon : 0 216 598 10 86
Fax : 0 216 598 10 16


Geri Dön