17 / 07 / 2024

Caratpark'ta 255 bin euro'ya!

Caratpark'ta 255 bin euro'ya!

ALYAP Gayrimenkul ilk projesinin temellerini, yabancıların ağırlıklı olarak tercih ettikleri Antalya, Belek'te attı.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


ALYAP Gayrimenkul Yatırım Geliştirme A.Ş. ilk gayrimenkul geliştirme projesinin temellerini, yabancıların ağırlıklı olarak tercih ettikleri Türk Rivyerası Antalya, Belek'te attı.

Yatırım için Antalya Belek'i seçmeleri ile ilgili açıklamada bulunan ALYAP Gayrimenkul Yatırım Geliştirme A.Ş.'nın Genel Müdürü Ömer Süreyya Akbay, Belek beldesinin gerek eşsiz kültürel, tarihsel ve doğal yapısıyla gerekse nitelikli golf sahaları ve tesisleri ile çok büyük bir turizm potansiyeli oluşturduğunu ve Belek'in bugün golf turizmimde bir dünya markası olma yolunda attığı ciddi adımları gördüklerini ve Türk Rivyerası diye adlandırılan bölgede ilk yatırımlarını gerçekleştirdiklerini söyledi.


Akbay, Belek'i Dünya'da yeni keşfedilmeye başlanmış gayrimenkul pazarlarından biri olarak değerlendirirken, şunları söyledi.

"Türkiye özellikle Akdeniz Bölgesi yabancı gayrimenkul yatırımcıları için çok önemli bir durak. ABD kaynaklı küresel kriz, tüm dünya ekonomilerini sarsarken, Türkiye Avrupa'da önemli fırsatlar sunuyor. Akdeniz sahillerimiz yabancılar açısında en önemli gayrimenkul pazarlarından biri. Belek ise, bugün turizmdeki kamu-özel sektör ortaklığının sonucunda Dünya ölçeğinde bir turizm merkezi haline geldi. Bizde, özellikle golf turizmi ile gelişen bu bölgede 109 villadan oluşan Caratpark Villas projemizin inşasına başladık. Projemiz dünyanın hiçbir yerinde benzeri olmayan 17 km'lik sahil şeridinde yan yana dizilmiş 11 golf kulübünü ortasında yer alıyor. Projemizi geliştirirken global bir kalite anlayışı ile yola çıkarak, yatırımcıların beğenisine sunduk. Amacımız bölgenin ve yatırımcılarının hak ettiği profesyonel yaklaşımı, kalite ve hizmet anlayışını getirmek. Golf konutlarında iddialı bir marka doğmuştur."

Haziran 2008 yılında inşasına başlanan Caratpark, bölgedeki golf kulüplerinin merkezinde bulunuyor.
4 Etaptan oluşacak ve 62,607m2 üzerine inşa edilecek olan projenin Haziran 2012'de bitmesi planlanıyor. 290m2 ikiz, 345m2 ve 531m2 müstakil ve havuzlu üç farklı tip ve büyüklükte 109 villa bulunacak projede fiyatlar 255.000EUR ile 490.000EUR arasında değişiyor.


Hem yerli hem de yabancı yatırımcıların dikkatini çeken Caratpark'ta, müstakil havuzların yanı sıra, iki büyük açık yüzme havuzu, açık ve kapalı fitness alanı, tartar koşu pisti, tenis ve basketbol sahası, çocuk oyun parkları, mini golf sahası, güneşlenme terasları, cafe-barlar ve market, sakinlerin kullanımına sunulacak. Jeneratörü, su sulama sistemi ve all risk sigortası ile öne çıkan projede, villalar özel peyzajlı olarak teslim edilecek.


Optimum ve kolay kullanım sağlanan villaların içersinde her odada air condition, çamaşır makinesi, ankastre bulaşık makinesi, çift kapılı buzdolabı, ankastre mikrodalga fırın, aspiratör, ankastre ocak, çöp öğütücücü, şömine, jakuzi, sauna, güneş enerjisi sistemi, uydu televizyon bağlantı sistemi, interkom, yangın alarmı sistemi, vestiyer, giyinme odası ve pergolalar bulunuyor. Ayrıca Caratpark, sakinlerine bahçe bakımı, 24 saat güvenlik, havuz bakımı, temizlik, acil durum kontrolü, bakım ve onarım hizmetleri gibi hizmetler sunarak farklı bir alternatif ortaya konuyor.

www.caratpark.com

Geri Dön