29 / 04 / 2024

Carrefour bombaları peş peşe patlatıyor! Oppo A16'ya çılgın indirim geldi! 09 mart 2023 fiyat listesi 

Carrefour bombaları peş peşe patlatıyor! Oppo A16'ya çılgın indirim geldi! 09 mart 2023 fiyat listesi 

Oppo A16 64, Oppo tarafından üretilen bir akıllı telefondur. Carrefour, Oppo A16 64 GB telefonu CarrefourSA Kart'a Özel  %17 indirimle sunuyor. Telefon almak istiyorsanız  bu haberimizde Oppo A16 64'ün özellikleri ve indirimli fiyatı yer almaktadır



 

Oppo, mobil iletişim ve tüketici elektroniği ürünleri üreten bir Çin şirketidir. Şirketin genel merkezi Dongguan, Guangdong'da bulunmaktadır.

Oppo'nun ana iş alanı, akıllı telefonlar ve diğer mobil cihazlar gibi mobil iletişim cihazlarıdır. Şirket, yüksek kaliteli kameralar, yüksek performanslı işlemciler, hızlı şarj teknolojisi, 5G bağlantısı ve diğer inovatif özelliklerle donatılmış cihazlar üretmektedir.

Ayrıca Oppo, Blu-ray oynatıcılar, kulaklıklar, kablosuz hoparlörler ve diğer elektronik cihazlar da üretmektedir. Oppo'nun ana hedefi, yenilikçi teknoloji, yüksek kaliteli tasarım ve kullanıcı deneyimi sunmaktır.

Carrefour bombaları peş peşe patlatıyor! Oppo A16 ya çılgın indirim geldi! 09 mart 2023 fiyat listesi 
Oppo, merkezi Dongguan, Guangdong'da bulunan Çinli bir tüketici elektroniği ve mobil iletişim şirketidir. Şirket 2004 yılında kuruldu ve o zamandan beri dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri haline geldi.

Oppo, akıllı telefonlar, Blu-ray oynatıcılar ve diğer elektronik cihazlar dahil olmak üzere çok çeşitli elektronik cihazlar üretir. Oppo'nun akıllı telefon serisi, gelişmiş kamera teknolojisine, üst düzey işlemcilere ve geri çekilebilir kamera modülleri ve 5G bağlantısı gibi yenilikçi özelliklere sahip cihazları içerir.

Oppo, Asya'da, özellikle Çin ve Hindistan'da güçlü bir varlığa sahip ve dünya çapındaki diğer pazarlara erişimini genişletiyor. Tasarım, yenilik ve kullanıcı deneyimine odaklanmasıyla tanınan şirket, ürünleriyle çok sayıda ödül kazandı.

Carrefour bombaları peş peşe patlatıyor! Oppo A16'ya çılgın indirim geldi! 09 mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön