27 / 04 / 2024

Carrefour'dan bomba ayçiçek yağı kampanyası! 1,2,4,5 Litre fiyatları kuyruk oluşturan cinsten

Carrefour'dan bomba ayçiçek yağı kampanyası! 1,2,4,5 Litre fiyatları kuyruk oluşturan cinsten

Ayçiçek yağında büyük indirim Carrefour'dan geldi. Ard arda yapılan indirimlere Carrefour'un uyguladığı tarife ise  1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağına geldi. ücretleri resmen dip fiyata gelen ayçiçek yağına ait merak edilen tüm ayrıntılar.



Carrefour, 30'dan çok ülkede icraat gösteren dünyanın en büyük perakende zincirlerinden biridir. Şirketin dünya genelinde 12.000'den fazla mağazası ve 320.000'den fazla çalışanı var.

Carrefour'un ürün yelpazesi bakkaliye, elektronik, giyim, ev aletleri ve diğer ev eşyalarını içerir. Şirket ayrıca Carrefour Market, Carrefour Express ve Carrefour City dahil olmak üzere bir dizi yan marka işletmektedir.

Son yıllarda Carrefour, çevrimiçi varlığını genişletmeye ve e-ticaret yeteneklerini geliştirmeye odaklandı. Şirket birkaç çevrimiçi alışveriş platformu başlattı ve ayrıca müşterilerine teslimat ve diğer hizmetleri sunmak için diğer şirketlerle ortaklık kurdu.
Carrefour, bir hipermarketler, süpermarketler ve marketler zinciri açısından çok uluslu bir Fransız perakende firmasıdır. Şirket 1959 senesinde kurulmuştur ve merkezi Boulogne-Billancourt, Fransa'dadır.

Ayçiçek yağı ücretleri geçtiğimiz sene büyük oranda zamlanan temel gıda gereksinimlerinden bir tanesi olurken, ayçiçek yağı ücretlerine gelen büyük oranlı zamlar akabinde pek çok vatandaş indirimli ürünlere yönelmeye başlamıştı.

Carrefour dan bomba ayçiçek yağı kampanyası! 1,2,4,5 Litre fiyatları kuyruk oluşturan cinsten

Ayçiçek yağı ücretlerine uygulanan zamlardan sonra ilk büyük  indrim Carrefour'dan geldi. O market 1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağı ücretlerini dibe çektiğini ilan etti. İşte indirime ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar.

Ayçiçek yağı ücretlerinde meydana gelen zamlı süreç ardından CarrefourSA 1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağı ücretlerinde indirime gittiğini ilan etti. İndirim sonrasında ayçiçek yağı ücretlerindeki son durum şu şekilde oldu;

Carrefour'dan bomba ayçiçek yağı kampanyası! 1,2,4,5 Litre fiyatları kuyruk oluşturan cinsten


Geri Dön