28 / 04 / 2024

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özellikler, premium bir görünüm sunar. Carrefour'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya  CarrefourSA kart'a özel yüzde %10 indirim sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.



Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi tarafından üretilen bir akıllı telefondur ve Redmi Note 10 serisinin üst düzey bir modelidir. İşte Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun dikkate değer özellikleri:

Ekran: Redmi Note 10 Pro, büyük bir 6.67 inç Full HD+ Super AMOLED ekranla geliyor. Ekranın yüksek çözünürlüğü (1080 x 2400 piksel) ve HDR10+ desteği sayesinde canlı ve detaylı görüntüler sunar.

Performans: Telefon, yüksek performanslı bir işlemciye sahiptir. Qualcomm Snapdragon 732G yonga seti ve 6 GB / 8 GB RAM seçenekleri ile güçlendirilmiştir. Bu, akıcı bir kullanıcı deneyimi sağlar ve yoğun grafik gerektiren oyunları sorunsuz bir şekilde oynamanızı sağlar.

Carrefour dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro ya yüzde 10 indirim yaptı

Kamera: Redmi Note 10 Pro, etkileyici bir kamera sistemi sunar. 108 MP çözünürlüğünde ana kamera sensörü, yüksek kaliteli fotoğraflar çekmenizi sağlar. Ayrıca ultra geniş açı, makro ve derinlik sensörleri gibi ek lensler de bulunur. Ön kamerada ise 16 MP çözünürlükte bir sensör bulunur.

Pil Ömrü: Telefon, uzun süre dayanan bir bataryaya sahiptir. 5,020 mAh batarya kapasitesi, günlük kullanımda uzun süreli pil ömrü sunar. Ayrıca hızlı şarj desteği ile pilinizi daha hızlı bir şekilde doldurabilirsiniz.

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı


Geri Dön