02 / 05 / 2024

Carrefour'dan Toshiba televizyonlara kampanya! Yüzde 16 indirimi kaçırma... 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Carrefour'dan Toshiba televizyonlara kampanya! Yüzde 16 indirimi kaçırma... 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Herşeyin ateş pahası olduğu dönemde Toshiba 50UL3C63DT 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV'leri makul fiyata almak için, mağaza mağaza gezmeye gerek yok. Bu haber size Kaliteyi ucuza sunacak. Peki Toshiba 50UL3C63DT 50" TV ne kadar?



4K UHD HDR

4K HDR Ultra HD logosu ile ödüllendirilen tüm 4K HDR TV'lerimizin, 4K HDR içeriği sunuyor.

TRU Picture Engine

TRU Görüntü Teknolojisi, izlediğiniz her şeyi net  ve yükseltilmiş ve daha ayrıntılı bir şekilde görüntüler.
Dolby Vision HDR (Featured)Toshiba Dolby Vision destekli TV'lerimizden biriyle kendinizi ekranda kilitleyeceksiniz. Dünyanın her yerindeki film yapımcılarınınkullandığı HDR video formatı olan Dolby Vision, her TV karesi için tam olarak doğru parlaklıkoranını okumak ve hesaplamak için dinamik meta bilgileri kullanır.

Dolby Atmos

Dolby Atmos ses işleme kullanan alçak ses girişi veren stereo hoparlörlere sahip bir TV, etkileyici netlik, zenginlik, detay ve derinliğe malik nefesinizi kesen ses sağlayacaktır. Bir kullanıcı sinemada Dolby Atmos deneyimi yaşayabilir ve evde başka hiçbir ses çözümünün olmadığı  aynı Dolby Atmos deneyimini yaşayabilir.

TRU Resolution

En sevdiğiniz filmleri ve TV şovlarını en kaliteli çözünürlükte izleyebilmeniz için 4K olmayan içeriği otomatik olarak çevirir

TRU Micro Dimming

Daha gerçeğe uygun bir görüntü oluşturmak için daha koyu ve daha parlak yerleri optimize ederek bir görüntünün kontrastını yükseltir.

Carrefour dan Toshiba televizyonlara kampanya! Yüzde 16 indirimi kaçırma... 11 Ocak 2023 fiyat listesi

TRU Flow

Hızlı sahnelerde daha akıcı bir görüntü dizayn eder, kareler arasındaki kareyi tahmin eder. Spor ve filmler için harika.

Netflix

Bir maceradan diğerine atlamak için uzaktan kumandanız üzerindeki Netflix® butonunu keşfedin.

Prime Video

Yüksek kaliteli ev eğlencesi için iştahınızı şımartın. Sayısız film ve TV şovunun haricinde ödüllü Prime Originals'ın keyfini çıkarın. Peki Toshiba 50UL3C63DT 50" TV ne kadar?


Geri Dön