Perakende

CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını bir bir açıkladı!  Büyükbaş, küçükbaş, kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala fiyatlar açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda zincir marketlerde fiyatlarını açıkladı. İşte Carrefoursa kurbanlık fiyat listesi...Bu kapsamda kurbanlık fiyatlarını açıklayan CarrefourSA, Kurban Bayramı’nda müşterilerine yüzde 100 yerli besi küçükbaş ve büyükbaş paketlerinden oluşan 4 farklı seçenek sunacağını duyurdu

Kurban Bayramı'nda geri sayım başlarken zincir marketlerde fiyatlarını tek tek açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda kurbanlık fiyatlarını açıklayan CarrefourSA, Kurban Bayramı’nda müşterilerine yüzde 100 yerli besi küçükbaş ve büyükbaş paketlerinden oluşan 4 farklı seçenek sunacağını duyurdu.

Peki, Carrefoursa'da küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte ayrıntılar...

2023 CARREFOURSA KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala fiyatlar açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda zincir marketlerde fiyatlarını açıkladı. İşte Carrefoursa kurbanlık fiyat listesi...

Carrefoursa'da bu yıl kurban fiyatlarında sakatat dahil 12-15 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Paketi 5.950 TL'den , 16-19 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Paketi 6.950 TL'den, 20-23 kilogramlık Büyükbaş 1/7 Hisse Kurban Paketi ise 9.490 TL'den satışa çıkarılacak.

Paketini Kurban Bayramının dördüncü günü teslim almak isteyenler ise 20-23 kilogramlık Büyükbaş 1/7 Hisse Kurban Paketi’nden özel fiyat ile yararlanacak. Bayramın dördüncü günü teslim alınacak Büyükbaş 1/7 Hisse Paketi’nin satış fiyatı 8.990  TL'den sunulack.

CarrefourSA, Kurban Bayramı’nda müşterilerine yüzde 100 yerli besi küçükbaş ve büyükbaş paketlerinden oluşan dört farklı seçenek sunacağını bildirdi.

Öte yandan kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlar için özel fiyatlar sağlayan CarrefourSA, anlaşmalı kurumlara bağışçılar adına kurbanlıkları teslimi gerçekleştirecek.

Bağış paketlerinin satış fiyatları ise şu fiyatlardan oluşuyor:

Sakatat dahil 12-15 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Bağış Paketi 4.950 Türk Lirası,

Sakatat dahil 16-19 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Bağış Paketi 5.950  Türk Lirası,

Sakatat dahil 20-23 kilogramlık Büyükbaş 1/7 Hisse Kurban Bağış Paketi ise 8.490  Türk Lirası,

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Diyanet Başkanlığı tarafından açıklanan takvim kapsamında, 2023 Kurban Bayramı 28 Haziran Çarşamba günü başlamış olacak.

Bayramın ikinci günü 29 Haziran Perşembe, üçüncü günü 30 Haziran Cuma ve dördüncü günü 1 Temmuz Cumartesi idrak edilecek.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.carrefoursa.com/

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?