29 / 04 / 2024

Carrefoursa'dan iPhone 13'e son dakika çılgın indirim! Birden fiyatlar düştü! Kaçıran çok üzülür!

Carrefoursa'dan iPhone 13'e son dakika çılgın indirim! Birden fiyatlar düştü! Kaçıran çok üzülür!

Carrefoursa, iPhone 13'ü indirimli fiyatlarla müşterilerine sunmaya başladı. Birden fiyatlar düştü! Hemen siz de bir göz atın, sonra üzülürsünüz...



Carrefoursa, teknoloji dünyasının en çok beklenen ürünlerinden biri olan iPhone 13'ü indirimli fiyatlarla müşterilerine sunmaya başladı.

Carrefoursa, iPhone 13 modellerinde geçerli olacak indirim kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında iPhone 13'ün başlangıç fiyatı indirime girdi.

Carrefoursa müşterileri, 128 GB dahili depolama alanına sahip iPhone 13 Mini modelini 7.299 TL'ye, 128 GB dahili depolama alanına sahip iPhone 13 modelini bir nebze olsun daha uygun fiyattan alabilecekler.

Carrefoursa yetkilileri, müşterilerinin teknolojik ihtiyaçlarını karşılamak adına bu indirimli kampanyayı başlattıklarını ve kampanya süresince stoklarının sınırlı olduğunu belirttiler.

iPhone 13'ü indirimli fiyatlarla almak isteyenler, kampanyanın geçerli olduğu Carrefoursa mağazalarına veya carrefoursa.com.tr adresinden online olarak sipariş verebilirler.

Bu indirim kampanyası, teknoloji tutkunlarının dikkatini çekiyor ve müşterilerin iPhone 13'ü daha uygun fiyata satın alabilecekleri bir fırsat sunuyor.


    Geri Dön