28 / 04 / 2024

Carrefoursa’dan yenilenmiş iPhone kampanyası! Yüzde 5 indirimli!

Carrefoursa’dan yenilenmiş iPhone kampanyası! Yüzde 5 indirimli!

Carrefoursa marketler zincirinde yenilenmiş telefonlarda yüzde 5 indirimle satın alma fırsatı bulunuyor. Ürünlerin 2.300 TL’den başlayan fiyatlarla satış sunulduğu kampanyada iPhone 11, iPhone XS, Yenilenmiş iPhone XR gibi sevilen markanın pek çok modeli uygun fiyatlarla yer alıyor.



Carrefoursa marketler zinciri, sömestir tatilinde giren çocuklarına uygun fiyatlı bir karne hediyesi almak ya da telefonunu makul bir bütçe doğrultusunda yenilemek isteyenler için cazip bir yenilenmiş telefon kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında iPhone’un bir çok beğenilen modeli ile bazı Samsung cep telefonu modelleri de yer alıyor.

 Carrefoursa’dan yenilenmiş iPhone kampanyası! Yüzde 5 indirimli!

Kampanya kapsamında yenilenmiş telefon modelleri uygun ve bütçe dostu fiyatlarla tüketiciye sunuluyor. Kampanyaya dahil olan ürün ve fiyatlar, mağaza lokasyonuna bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor.

TÜM TELEFONLAR, TSE YENİLENMİŞ ÜRÜN SERTİFİKALI

Kampanya kapsamındaki ürünleri satın alan müşterilerin, eline ulaştığında inceleyip beğenmezse iade hakkı bulunuyor. Satın alınan ürün 14 gün içinde iade edilebilirken, bu durumda kargo ücretleri de, Carrefour tarafından karşılanıyor.

Carrefoursa, satış sonrasında da destek ekibiyle müşterinin yanında yer alırken,  internet sitesinden alınan bütün ürünler 12 ay EASYCEP garantisine sahip oluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön