07 / 05 / 2024

Carrefour'un kampanyası herkesi mest etti! Bu indirimleri kaçıran dizini döver

Carrefour'un kampanyası herkesi mest etti! Bu indirimleri kaçıran dizini döver

Mutfak gereksinimleri için yapılan market masraflarına katkı sağlamak için, Carrefoursa indirimlerini başlattığını ilan etti. Özellikle ekonomik zorlukların yaşandığı şu zamanlar vatandaşa büyük rahatlık sağlayan Carrefour, indirimleri ile yine insanların yüzünü güldürmeyi başardı.



Carrefour marketlerinin bu indirim kampanyası, müşterilere daha makûl fiyatlarla alışveriş yapma olanağı sağlıyor. Vatandaşlar, indirimli ürünleri değerlendirerek mutfak ihtiyaçlarını ekonomik bir şekilde karşılayabiliyor.

Carrefour, dünyanın önde gelen perakende zincirlerinden biridir. 1959 yılında Fransa'da kurulan Carrefour, günümüzde 30'dan fazla ülkede faaliyet gösteren ve geniş bir ürün yelpazesine sahip olan uluslararası bir perakende markasıdır.

Carrefour un kampanyası herkesi mest etti! Bu indirimleri kaçıran dizini döver

Carrefour, süpermarketler, hipermarketler, toptan satış mağazaları, yakıt istasyonları ve çevrimiçi perakende gibi farklı formatlarda mağazalar işletmektedir. Mağazalarında gıda ürünleri, temel tüketim malzemeleri, ev gereçleri, elektronik, tekstil, oyuncaklar, spor malzemeleri ve daha birçok ürün çeşidi bulunur.

Kaynak: www.carrefoursa.com

Kamuda çalışmak isteyenlere müjde! Memur olma şansını kaçırmayın

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar neden yükseliyor?

Bakanlıktan flaş açıklama yapıldı! Destek ödemeleri alanlar mutlaka bu habere bakın


Geri Dön