27 / 04 / 2024

Casa Mobilya İstanbul koleksiyonunu tanıttı!

Casa Mobilya İstanbul koleksiyonunu tanıttı!

Casa Mobilya tanıttığı İstanbul koleksiyonu ile en trend yeni tasarımları evlere taşıyor. Casa Mobilya’nın, İstanbul silüetlerinden esinlenerek tasarladığı İstanbul koleksiyonu evlerine modern dokunuşlar katmak isteyenlere hitap ediyor...



Casa Mobilya’nın, İstanbul silüetlerinden esinlenerek tasarladığı İstanbul koleksiyonu evlerine modern dokunuşlar katmak isteyenlere hitap ediyor. Farklı TV ünitesi ve yemek takımı tasarımlarıyla şehrin otantik ruhunu modern çizgilerle birleştirerek güçlü ve aynı zamanda yalın bir görüntü sunuyor.


Casa Mobilya’nın en geniş koleksiyonlarından biri olan Statü, dresuar, komodin, konsol, yemek takımı, TV ünitesi ve sehpa çeşitleriyle mekanlarda fark yaratıyor. Tasarımlar, minimal çizgiye eşlik eden zarif ahşap ayaklarıyla, yalın ve sakin bir duruş sergiliyor.


Her tarza hitap eden Diamond kanepe ise bu kış en iddialı ismi olarak ön plana çıkıyor. Diamond, farklı kumaş alternatifleri ve geniş tasarımıyla konfor ve rahatlık sunarak mekanların vazgeçilmezi haline geliyor.


Geri Dön