03 / 05 / 2024

Casa Mobilya klasik çizgileri modern yorumuyla buluşturuyor!

Casa Mobilya klasik çizgileri modern yorumuyla buluşturuyor!

Casa Mobilya, farklı materyalleri bir arada kullanarak klasik çizgileri modern yorumuyla buluşturuyor. Ferah, kaliteli ve estetik koleksiyonlarıyla özgür bakış açısını vurgulayan Casa mekanlara huzur katıyor...



Casa Mobilya, farklı materyalleri bir arada kullanarak klasik çizgileri modern yorumuyla buluşturuyor. Mekanlarda stil yaratmak üzere tasarımlarını özenle yaratan Casa ekibi, kişinin yaşam tarzı, ihtiyaçları ve vazgeçemediklerini göz önünde bulundurarak müşterilerine “ruhu olan” mekanlar sunuyor.

 

Ferah, kaliteli ve estetik koleksiyonlarıyla özgür bakış açısını vurgulayan Casa; sıcak, rahat, uyumlu oturma gruplarının yanı sıra yemek takımları ve yatak odalarıyla mekanlara huzur katıyor.

 

Bu yıl evlere ağırlıklı olarak pudra ve pastel tonlarla dingin bir hava getiren marka, modern ve klasik çizgileri tek bir tasarımda buluşturan modelleriyle, yalın stili kadar konforuyla da ön plana çıkan sofistike bir görünüm sunuyor.

 

Vintage esintileri evlere taşıyan “Pool” koltuk, salonları TV ünitesi, sehpa ve masa takımlarıyla tamamlıyor. Kapaklı dolapları ve cam bölmesiyle yalın ve estetik TV ünitesi çok amaçlı kullanılırken mermer ahşap ikilisinin bir arada olduğu orta sehpa ise şık bir görünüm yaratıyor. Yine Pool ailesinin yuvarlak hatlı masa ve büfesi alıştığımız klasik salonlardan farklı bir tarz arayanlara sesleniyor.

 

Salonlara farklı bir hava katan Onda büfe, yuvarlak hatlarıyla dikkat çekerken aynı zamanda geniş hacmiyle de evlerin en kullanışlı mobilyalarından oluyor. Minimal havaya hakim tasarımların yanı sıra Casa mağazalarında satılan sıradışı aksesuarlar,  evinde küçük dekorasyon oyunlarıyla yeni bir enerji yaratmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.



Geri Dön