28 / 04 / 2024

Çatalca Kiptaş Konutları teslim tarihi!

Çatalca Kiptaş Konutları teslim tarihi!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Kiptaş Çatalca Konutları

Toplam 2 bin 138 daireden meydana gelen Çatalca Kiptaş projesi 6 katlı 180 blok şeklinde inşa edilecek. Çatalca Kiptaş Konutları teslim tarihi detayları haberimizde yer alıyor...



'Çatalca  Kiptaş  Konutları teslim tarihi' bilgisine değinmeden önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Ticaret alanlarının da bulunduğu projede daire alanları 83 metrekareden başlıyor.


Kiptaş Çatalca Konutları daire planları

Daire alanlarının 83 metrekare ile 84 metrekare olarak belirlendiği proje toplam  2 bin 138 daireden oluşuyor. 6 kat şeklinde yükselen proje toplam 180 blok olarak tasarlandı.


Çatalca Kiptaş Konutları sosyal alanları

Konum bilgisine göre Çatalca'nın en üst kısmında Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın noktada hayata geçirilmesi planlanılan projede ortak seçenekleri içerisinde her daireye açık otopark, iki cami, 34 derslikli okul, geniş yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, site yönetimi, güvenlik mevcut.


Kiptaş Çatalca Evleri ödeme planı

Satılık daireler için 20 bin TL peşinat ödendiğinde 19 bin 750 TL, 24 ay sonra teslim sırasında alınıyor. Kalan kısım Kiptaş bünyesinde 24 ayda 0 faiz ile veya banka kredisiyle ödenebiliyor.


Çatalca Kiptaş Konutları teslim tarihi!

Daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanılan projede daire satışları başladı. Projedeki dairelerin fiyatları 139 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor.


Kiptaş Çatalca Evleri iletişim

Tel: 0212 414 98 98

Web: www.kiptas.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön