04 / 05 / 2024

Çekmeköy Belediyesi 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Çekmeköy Belediyesi 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Çekmeköy Belediye Meclisi Ocak ayı Birinci Birleşimi, Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün başkanlığında toplandı. Belediye meclis salonunda gerçekleşen birleşimde 10 gündem maddesi görüşüldü.




Çekmeköy Belediye Meclisi Ocak ayı Birinci Birleşimi, Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün başkanlığında toplandı.  Belediye meclis salonunda gerçekleşen birleşimde 10 gündem maddesi görüşüldü.


Denetim Komisyonu için oylama


2015 yılı faaliyetlerini denetleyecek komisyonun kurulması için oylama yapıldı. Kapalı oylama, açık sayım usulü ile yapılan seçimde; 28 oyla  Mustafa Emrullah Gür,  27 oyla Murat Yıldırım, 14 oyla Yusuf Polat, Denetim Komisyonu Üyesi oldular.


Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, yeni yıl ve komisyonla ilgili iyi dileklerini iletirken, “Denetim Komisyonu’nun 2015 yılı belediye faaliyetlerini inceleyebilmeleri için kendilerine oda tahsis edilecek ve gereken her tülü kolaylık sağlanacaktır,” dedi.


Denetim Komisyonu, 2015 yılındaki belediye çalışmalarını müdürlükler bazında inceleyerek, 3 ay sonunda bir rapor hazırlayacak. 



Çekmeköy Belediyesi





Geri Dön