29 / 04 / 2024

Çekmeköy'deki White Side Apartments'ta yaşam başladı!

Çekmeköy'deki White Side Apartments'ta yaşam başladı!

Geniş ve yüksek pencereler kullanılarak aydınlık çözümleri üretilen 242 dairelik White Side Apartments projesinde tüm daireler, akıllı ev teknolojisiyle tasarlandı



AB Invest'in Çekmeköy'de geliştirdiği White Side Apartments projesi tamamlandı.
Kasım 2010 başında evlerin teslimatına başlayan White Side, TAGO Mimarlık tasarımıyla 13 dönüm üzerine inşa edildi. Geniş ve yüksek pencereler kullanılarak aydınlık çözümleri üretilen 242 dairelik White Side Apartments projesinde tüm daireler, akıllı ev teknolojisiyle tasarlandı. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve Loft olarak adlandırılan dubleks çatı katı şeklinde sunulduğu projede dairelerin çoğunluğunu 1+1 ve 2+1 daireler oluşturuyor. Bu dairelerin büyüklüğü ise 70 ile 136 m2 arasında değişiyor.

Daire sahipleri, daire içinde yer alan 'Akıllı Ev Güvenlik Sensörleri' ile yangın, gaz kaçağı, su baskını ve hırsızlığa karşı güvence altına alınıyor. Dairedeki ısı kontrolü de uzaktan kumanda ile yönetilebiliyor. Aynca kişi dilerse akıllı ev sisteminde bulunan aydınlatma senaryolarını aktifleştirerek günlük yaşamlarını kolaylaşurabiliyor. "Günaydın Senaryosu" ile uyanmaya bir saat kala kombiyi çalıştırabilecek, "Hoşgeldiniz Senaryosu" ile ışıklan istenilen seviyede yakabilecek, "İyi Geceler Senaryosu" sayesinde tek tuşla ev alarm sistemini kurup, ışıklan yavaş yavaş söndürebilecek. Daire sakinleri Fit Club'ta günün stresini havuz, sauna ve fitness ile atabilecek, W Lounge'da bilardo oynayabilecek, dostlanyla hoşça vakit geçirebilecek. Sosyal tesiste yer alan resepsiyon, concierge hizmetlerini sunulan proje aynı zamanda tenis kortundan yürüyüş parkuruna kadar birçok açık hava aktivitesi için de olanak sağlıyor.

White Side Apartments'a gelen ziyaretçilerin gelmeden önce tüm projeleri alt alta sıralayabilecekleri bir liste yapmalanm öneren AB Invest yönetici ortağı Zafer Arslan, "Ziyaretçilerimiz bu listeye proje ve daire özelliklerini, teslim tarihlerini, metrekare fiyatlan ve ödeme koşullarını eklediklerinde White Side'ın farkı net olarak ortaya çıkacaktır. Bu konuda çok iddialıyız ve herkesi hem ideal bir ev hem de hemen kazandıran bir yatırım olan White Side'a bekliyoruz" dedi.
Vatan/Nihal Yuvacan

www.whiteside.com.tr

0216 444 0 373


Geri Dön