02 / 05 / 2024

Çelebi'nin yeni ithalat antreposu son teknolojiyle donatıldı

Çelebi'nin yeni ithalat antreposu son teknolojiyle donatıldı

Çelebi Hava Servisi'nin Atatürk Havalimanı'ndaki yeni İthalat Antreposu hizmete girdi



Çelebi, 52 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle sunduğu uluslararası standartlardaki antrepo hizmetlerini, son teknolojinin de desteğiyle artık yeni binasında vermeye devam edecek.

2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan ve yıllık 35,000 ton elleçleme kapasitesine sahip Çelebi Hava Servisi İthalat Antreposu, son teknoloji altyapı ve ekipmanla donatıldı. 750 m2'si ofis katı olan ve toplam 3 bin 305 metrekare kapalı alana sahip antrepoda, 1.600 m2'lik açık otopark alanı da mevcut.

Yurt dışından gelen kargoların depolandığı  ‘geçici depolama' alanına sahip olan Çelebi Hava Servisi İthalat Antreposu'nda, iki ‘soğuk oda', bir ‘dondurucu oda' ve bir de ‘değerli kargo odası' bulunuyor. 42 kameralı ve 45 gün kayıt süreli CCTV sisteminin yanı sıra Çelebi Güvenlik timi tarafından da 7/24 izlenen antrepo, üst düzey güvenliğe sahip.

Radyo frekanslı tam otomasyonlu kargo operasyon ve depolama sistemine sahip antrepoda, 8 adet ‘ULD kapasiteli palet çözme', 3 adet ‘ayarlanabilir yükleme' ve 1 adet ‘ayarlanabilir ULD yükleme' platformlarının yanı sıra 1 adet ayarlanabilir palet çözme istasyonu ile 120 ton kapasiteli ‘sprinkler' sistemi de bulunuyor.


Geri Dön