03 / 05 / 2024

Cellini F05 yatak ev mobilyasına farklı bir soluk getiriyor!

Cellini F05 yatak ev mobilyasına farklı bir soluk getiriyor!

Cellini F05 masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırdığı için hücrelerin canlanmasına, böylece kullanıcının daha sağlıklı bir vücuda sahip olmasına yardıma oluyor.



Cellini F05 modeli, yatak odasında da hava yasbklı masaj keyfini yaşamak ve mobilyada farklı tasarımları sevenler için özel olarak tasarlandı.
Masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırdığı için hücrelerin canlanmasına, böylece kullanıcının daha sağlıklı bir vücuda sahip olmasına yardıma oluyor. Kullanıcılara rahatlık sunmak adına tasarlanmış üründe bulunan hava yastıkları ve vibrasyon sistemi sayesinde tüm bedene masaj uygulanabiliyor. Elektrikli olarak pozisyon ayan yapılabilen yatak karyolası sistemi ile sırt veya ayak kısmı aşağı ve yukan olarak istenilen açıda ayarlanabiliyor. Oturuş veya yaüş pozisyonunu milimetrik olarak ayarlayarak masaj severlerin kitap okurken ya da televizyon seyrederken de rahat etmesini sağlıyor. İki ayn yatak ve hazadan oluşan F05'te, yatış pozisyonları farklı olarak ayarlanabiliyor. Baskı alam oluştuğunda yükü bütün alana dağıtana kadar esneyerek omurganın doğal pozisyonunu almasına yardıma oluyor. Bu şekilde kullanıcı omuz, sırt ve bel ağrılarından arınarak kaliteli bir uyku keyfi sürüyor. Gerilimi azaltarak uykusuzluk, uyuşma ve horlama gibi tüm problemleri engelliyor. Küf ve bakteri oluşumunu engelleyerek alerjik reaksiyonlan ortadan kaldınyor. Vücudun hava almasını sağlayarak uyku esnasmda oluşan terlemeyi de önlüyor.
Bugün Ev&Dekorasyon


Geri Dön