02 / 05 / 2024

Çengelköy Life'ta 120 ay 0,98 fırsatı!

Çengelköy Life'ta 120 ay 0,98 fırsatı!

Firma: Genç Yapı

Proje: Çengelköy Projesi

Çengelköy Life'ta, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam ediliyor..



Deprem tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ülkemizdeki yapı stoğunun daha güvenli ve estetik bir hal alması için yola çıkan Genç Yapı Grubu,  Çengelköy Life projesini tamamladı. Mart 2017 itibariyle projede yaşam başladı. Hemen teslim dairelerin yer aldığı Çengelköy Life projesindeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı. Doluluk oranı Mart 2018 itibariyle yüzde 50 seviyesini aştı. 

Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, 2017’nin son çeyreğinde, özellikle konut kredisi faizlerinden kaynaklanan ipotekli satışlardaki gerilemenin ödeme yöntemlerinin çeşitlenmesiyle aşılabileceğini belirtiyor. Bu bağlamda, sektöre katkı sunmak için 2018’in ilk çeyreğinde 2+1’den 6+1’e kadar değişen dubleks daire seçeneklerinde anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam edecekler. 

Çengelköy Life ta 120 ay 0,98 fırsatı!

Az katlı ve yatay mimarisiyle dikkat çeken Çengelköy Life projesi, konumu itibariyle değer yaratıyor. Hemen yanı başında açılacak olan Küçüksu Yolu, Büyük İstanbul Tüneli projesi, yeni metro hatları gibi entegre ulaşım ağlarına, ayrıca turizm potansiyeli artan Çamlıca’ya yakınlığının yanı sıra, eşşiz İstanbul Boğazı’na 3 kilometrelik mesafesi ile özellikle bölgeyi tercih edenlerin haklı sebeplerini açıklıyor.

2 bin 250 metrekaresi kapalı, 6 bin metrekare sosyal tesis alanlarında, pilates, spinning ve fitness salonları, sauna ve buhar odaları, çok amaçlı salonlar, açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzları, zengin peyzaj alanları ve çocuk oyun parkı mevcut. 

Çengelköy Life projesinde, site yönetimi ve site personeli için toplantı salonu, yemekhane, personel odası, revir gibi alanlar da dikkat çekiyor. 10 bin metrekare kapalı otopark  alanı bulunan projede, her bir dairenin de depo alanı mevcut. 

Net alanları 200 metrekare, 220 metrekare ve 300 metrekare olan ön kullanımlı, cadde cepheli ticari alanlar civardaki az sayıda projeyle beraber bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Çengelköy Life engelli dostu site içi ulaşımıyla da takdir alıyor.  
Birbirinden çeşitli 120 dairenin olduğu projede ağırlık 62 adet ile 3+1 dairelerin. Kimi planlardan en fazla 6 adet olması ve konumu itibariyle de çoğu dairenin emsalsiz olması konut sahiplerinin yüzünü güldürüyor. 2+1’den 6+1’e varan çatı dublekslerinde şehir, kısmen boğaz veya Çamlıca manzaralı, geniş teraslı daireler mevcut. Alanında en iyi markalara ait malzemelerin kullanıldığı, düşük eğimli ve nefes alan çatı sistemleri dubleks daire severlerin ilgisine sunuluyor. 

Çengelköy Life Satış Ofisi: 
0850 558 0 833 
www.gencyapi.com.tr 


 


projeye sor



Geri Dön