23 / 07 / 2024

 Çengelköy Life evleri

 Çengelköy Life evleri

Çengelköy Life'ta, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam ediliyor..

 Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 193 daire satışa çıktı!

Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı devam eden Çengelköy Erguvan Evleri projemizdeki 193 adet kat irtifaklı dairenin satışları başlamıştır.

Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 39 daire satışa çıkıyor!

Üsküdar, Çengelköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Çengelköy Erguvan Evleri Projesinde yer alan 39 daire satışa sunuldu.

Çengelköy Life'ta 120 ay 0,98 fırsatı!

Çengelköy Life'ta, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam ediliyor..

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Genç Yapı Çengelköy Life'tan Emlak Konut kampanyasına destek!

Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirtti.

Çengelköy Park ev fiyatları!

Çengelköy Park ev fiyatları 359 bin dolardan başlayarak değişiyor. Oturuma hazır olan Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor...

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşin, 24 ay sıfır faiz!

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor...

Çengelköy Park Evleri ulaşımda rahat!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri, kilit noktalara olan yakınlığıyla avantaja sahip.

Çengelköy Life projesi Aralık 2016'da teslim!

Türkiye’de ilk kez uygulanan farklı mimari konseptiyle, 6.000 m² sosyal alana sahip 12.000 m² alana kurulu Çengelköy Life, 77 m² ile 460 m² arasında değişen 34 farklı tipte toplamda 120 adet bağımsız konuttan oluşuyor.

Çengelköy Life'ta teslimler Aralık 2016'da!

21. Yüzyılda yine bambaşka bir güzelliğe bürünen Çengelköy’de sizi kendine hayran bırakacak, estetiği ve kaliteyi güvenle sunan, insana ve doğaya saygılı bir proje yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri!

Demirland GYG A.Ş - William Turner ortaklığında Üsküdar'da hayata geçirilen Üsküdar Çengelköy Park Evleri toplam 27 villadan oluşuyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri kişiye özel uygulanabiliyor.

 Çengelköy Life evleri Haberi

 Çengelköy Life evleri

Deprem tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ülkemizdeki yapı stoğunun daha güvenli ve estetik bir hal alması için yola çıkan Genç Yapı Grubu,  Çengelköy Life projesini tamamladı. Mart 2017 itibariyle projede yaşam başladı. Hemen teslim dairelerin yer aldığı Çengelköy Life projesindeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı. Doluluk oranı Mart 2018 itibariyle yüzde 50 seviyesini aştı. 

Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, 2017’nin son çeyreğinde, özellikle konut kredisi faizlerinden kaynaklanan ipotekli satışlardaki gerilemenin ödeme yöntemlerinin çeşitlenmesiyle aşılabileceğini belirtiyor. Bu bağlamda, sektöre katkı sunmak için 2018’in ilk çeyreğinde 2+1’den 6+1’e kadar değişen dubleks daire seçeneklerinde anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam edecekler. 

Az katlı ve yatay mimarisiyle dikkat çeken Çengelköy Life projesi, konumu itibariyle değer yaratıyor. Hemen...