29 / 04 / 2024

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 




Az katlı ve yatay mimari konseptinde hayata geçirilen Çengelköy Life projesi, konumu itibariyle değer yaratıyor. Açılacak olan Küçüksu Yolu, Büyük İstanbul Tüneli projesi, yeni metro hatları gibi entegre ulaşım ağlarına, ayrıca turizm potansiyeli artan Çamlıca’ya yakınlığının yanı sıra, eşşiz İstanbul Boğazı’na 3 kilometrelik mesafesi ile özellikle bölgeyi tercih edenlerin haklı sebeplerini arasında yer alıyor. 

 

Projede, 2250 metrekaresi kapalı, 6000 metrekaresi ortak ve sosyal tesis alanlarında, pilates, spinning ve fitness salonları, sauna ve buhar odaları, çok amaçlı salonlar, açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzları ve çocuk oyun parkı gibi sosyal olanaklar buşunuyor. 

 

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

 

Çengelköy Life projesinde 2+1’den 6+1’e kadar değişen dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam ediyor. 

 

www.gencyapi.com.tr 


Geri Dön