15 / 05 / 2024

Çengelköy Life fiyatları

Çengelköy Life fiyatları

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Çengelköy Life'ta teslimler Aralık 2016'da!

21. Yüzyılda yine bambaşka bir güzelliğe bürünen Çengelköy’de sizi kendine hayran bırakacak, estetiği ve kaliteyi güvenle sunan, insana ve doğaya saygılı bir proje yükseliyor.

Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!

Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Çengelköy Vera lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Vera projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Çengelköy Vera'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Çengelköy Meydan satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Meydan projesinde konut satışları başladı. Peki Çengelköy Meydan'da hangi konut tipleri var? Projede konut fiyatları ne kadar? İşte Çengelköy Meydan ile ilgili merak edilenler... 

Viridis Çengelköy peşinde yüzde 10'a varan indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Viridis Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10'a varan indirim fırsatı sulunuyor. Peki Viridis Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Cadde projesinde inşaat tamamlandı. Proje şu an oturuma hazır durumda ve hemen teslim fırsatıyla satışta. Peki Çengelköy Cadde'de konut fiyatları ne kadar? Çengelköy Cadde'de vadeli ödeme var mı? İşte Çengelköy Cadde ile ilgili merak edilenler...

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Medeniyetler Çengelköy lansmana özel 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Medeniyetler Yapı imzasıyla hayata geçirilen Medeniyetler Çengelköy projesinde lansmana özel yüzde 50 peşin, kalanı 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışlar başladı. Peki Medeniyetler Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Çengelköy Life'ta 120 ay 0,98 fırsatı!

Çengelköy Life'ta, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam ediliyor..

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 169 adet daireden meydana gelen Be Life Çekmeköy projesi Çekmeköy'e bağlı Alemdağ'da konumlandırılıyor. Peki Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Be Life Çekmeköy daire fiyatları!

Be Life Çekmeköy daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor...

Çengelköy Life fiyatları Haberi

Çengelköy Life fiyatları


Az katlı ve yatay mimari konseptinde hayata geçirilen Çengelköy Life projesi, konumu itibariyle değer yaratıyor. Açılacak olan Küçüksu Yolu, Büyük İstanbul Tüneli projesi, yeni metro hatları gibi entegre ulaşım ağlarına, ayrıca turizm potansiyeli artan Çamlıca’ya yakınlığının yanı sıra, eşşiz İstanbul Boğazı’na 3 kilometrelik mesafesi ile özellikle bölgeyi tercih edenlerin haklı sebeplerini arasında yer alıyor. 

Projede, 2250 metrekaresi kapalı, 6000 metrekaresi ortak ve sosyal tesis alanlarında, pilates, spinning ve fitness salonları, sauna ve buhar odaları, çok amaçlı salonlar, açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzları ve çocuk oyun parkı gibi sosyal olanaklar buşunuyor. 

Çengelköy Life projesinde 2+1’den 6+1’e kadar değişen dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan yüzde 0,98 kredi oranıyla satışlara devam ediyor.