28 / 04 / 2024

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı!

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı!

Keçiören’i riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlamak amacı ile Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı.



Keçiören Belediyesi’nin yaptığı bu en büyük kentsel dönüşüm projesiyle modern ve güvenli konutlarına kavuşan vatandaşlar, yeni evlerinde oturmanın mutluluğundalar. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 430 konut sahibi tapusuna kavuşurken 150 hane de taşınarak yeni hayatlarına merhaba dedi. Sosyal konutlar haricindeki diğer konutlar 3 +1, 4 +1, 2 + 1 olarak 14 ve 17 kat arası olarak planlandı. 

1.271 konutluk dev projede sosyal yaşam alanlarından, özel donatılara, modern ve kimlikli yapılardan, estetik çevre düzenlemelerine kadar her detayın düşünüldüğünü ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Kentsel dönüşümle birlikte mahalle ölçekli ve planlı yapılar şehrin görüntüsüne ve yaşam kalitesinin yükselmesine ayrı bir değer kattı. Projeyle Keçiören’in dokusunu bozan, riskli, sorunlu yapılar yerine şehre canlılık, modern bir kimlik kazandırıyoruz. Tapusunu alan vatandaşlarımız yerleşmeye başladı, hayırlı olsun, güle güle otursunlar" dedi. 


Geri Dön