27 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri satılık! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans daire!

Çengelköy Park Evleri satılık! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans daire!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri satılık dairelerden rezidans konutların metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan daireler 1+1 'lerden 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor



Çengelköy Park Evleri projesi, Selimoğlu ve Demirland İnşaat tarafından inşa ediliyor. Çengelköy Park Evleri satılık daire bilgisi öncesinde projeden bahsedelim. 


Çengelköy Park Evleri projesi, Çengelköy Bölgesi içinde hayata geçiriliyor. Çengelköy Park Evleri'nin toplam arsa alanı 65 bin metrekare şeklinde tasarlandı. 


Çengelköy Park Evleri kapsamında toplam yatırım bedeli 60 milyon dolar olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. 


Çengelköy Park Evleri satılık dairelerden villaların metrekare birim fiyatları 4 bin dolardan başlıyor. Projedeki villalar 400 ile 600 metrekare arasında değişen 4+1, 5+1 ve 6+1'lerden oluşuyor. 


Toplamda 86 villadan meydana gelen proje kapsamında 73 rezidans daire bulunuyor. Projedeki toplam ticari alan ise 3 bin 400 metrekare. 


Çengelköy Park Evleri satılık rezidansların metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. Projedeki rezidanslar 1+1'den 5+1'e kadar çeşitlilik oluşturuyor. 


Çengelköy Park Evleri kapsamında yer alan villaların fiyatları 1.5 ila 3.5 milyon dolar arasında değişiyor. Projede açık kapalı spor alanları, kapalı havuzlar, otopark, fitness salonu ve oyun alanları bulunuyor


Çengelköy Park Evleri satış ofisi iletişim

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com


projeye sor



Geri Dön