11 / 05 / 2024

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 



Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nın temeli atıldı. Projede toplam 7 blok ve 129 adet konut bulunuyor. Blokların yüksekliği 5 kat olarak tasarlandı. 

32 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Sadıkoğlu Holding imzasıyla yükselen projede, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy e 129 yeni konut!

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları projesinde yer alan 2+1 daireler brüt 131,20 metrekare, net ise 90,50 metrekare büyüklüğe sahip.
3+1'ler ise brüt 169 metrekare, net 117 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

Nato Yolu'na yakın konumuyla dikkat çeken projede, Spor Sahası, Fitness Salonu, Kapalı havuz, Sauna ile açık ve kapalı otopark yer alıyor. Büyük daireler için kapalı otoparkta 2 araçlık alan imkanı sunuluyor. 

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy e 129 yeni konut!

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları projesindeki her dairenin kendine özel 4 metrekarelik depo alanı bulunuyor. Aynı zamanda projede güvenlik ve kamera kayıt sistemi de bulunuyor. 

ÇENGELKÖY SADIKOĞLU KONUTLARI FİYAT LİSTESİ ARALIK 2022

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 8 milyon 529 bin Türk Lirası'ndan, 3 oda 1 salon konutların fiyatları ise 11 milyon 366 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, İstanbul’un değişik semtlerinde bugüne kadar yüzlerce konut ve işyeri projesi hayata geçirdi. Yüksek kaliteli servisleri ve taahhüt edilen projeleri anahtar teslimi olarak sunan Sadıkoğlu Holding, modern, çağdaş, güvenli projelere imza atıyor.  Her yıl inşa ettiği prestijli konut projeleri ile İstanbul Anadolu yakasındaki konut sektöründe saygın firmalar arasında yer alan şirket, insana ve çevreye saygılı, sağlık ve emniyeti ön planda tutan projeleriyle dikkat çekiyor. 

Web: http://www.sadikogluholding.com/

Avrupa Residence Yamanevler ön talep topluyor! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 konutluk yeni proje!

Rams Beyond İstanbul ön talep topluyor! Yeni proje! 

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

 


Geri Dön