29 / 04 / 2024

Cengiz Ergün: Manisa’nın en önemli birinci önceliği imar planları!

Cengiz Ergün: Manisa’nın en önemli birinci önceliği imar planları!

İl bütününde yapılacak olan imar planları ile ilgili Mimarlar Odası olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirten Mimarlar Odası Başkanı Atilla Efendioğlu, birlikte çalışmaktan mutlu olacaklarını söyledi.




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mimarlar Odası yönetimini ağırladı. İl bütününde yapılacak olan imar planları ile ilgili Mimarlar Odası olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirten Mimarlar Odası Başkanı Atilla Efendioğlu, birlikte çalışmaktan mutlu olacaklarını söyledi. İmar planı konusunun Manisa’nın birinci önceliği olduğunu söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Keşke geçen dönemde herkes elini taşın altına koysaydı ve bu planları yapabilseydik” dedi.


Manisa Mimarlar Odası Başkanı Atilla Efendioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Efendioğlu, Başkan Ergün’e çiçek takdim ederek, görevinde başarılar diledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde çalışmaya hazır olduklarını belirten Efendioğlu, “Biz Mimarlar Odası olarak, teknik anlamda geçmişte olduğu gibi, yine Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmaya devam etme düşüncesindeyiz. Bu anlamda imar planlarının düzenlenmesi çünkü bir sürü ilçe, bir sürü beldenin entegre edilmesi ve sonrasında tek bir planın hayata geçirilmesi noktasında bize görev düşerse, birlikte olmaktan mutluluk duyarız. Bunun yanında görevinizin hayırlı olmasını dilemek için buradayız” dedi.


Keşke zaman kaybetmeseydik


Ziyaretleri nedeniyle Mimarlar Odası yönetimine teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “İnşallah bizler de en güzel hizmetleri tüm kurumlarla ve STK’larla birlikte sunmak için mücadele edeceğiz. Geçmişte böyle oldu, bundan sonra da böyle devam edecek. Tabi Manisa’nın en önemli birinci önceliği imar planları. Şuanda Manisa kilitlenmiş durumda. Keşke geçen dönemde herkes elini taşın altına koysaydı ve bu planları yapabilseydik. Geçtiğimiz ay meclisimizde bunun startını verdik. Tabi 1-2 sene bu işin zamanı var. Keşke o süreyi kaybetmeseydik ve değişimi başlatmış olsaydık. İnşallah bu dönemde bunu başarmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön