03 / 05 / 2024

Cennet Koru Eba İnşaat!

Cennet Koru Eba İnşaat!

Firma: Keleşoğlu ve Eba İnşaat

Proje: Cennet Koru

Cennet Koru Eba İnşaat projesi, İstanbul Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde, Eba İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla yaşama geçiriliyor. Proje, 30 bin 328 metrekare alan üzerinde yükseliyor...



Konutların  Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip olduğu  Cennet Koru  Eba İnşaat, Marmaray’ın Soğuksu durağına 300 metre mesafede inşa ediliyor. Projede 408 adet daire ve 25 adet mağaza mevcut. 


Peyzaj alanı için 21 bin metrekaresş ayrılan Cennet Koru Evleri, Eba İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat ortak projesi olarak, İstanbul Küçükçekmece'de konumlanıyor.


Toplam 30 bin 328 metrekare alana sahip Cennet Koru Eba İnşaat projesinde yer alan konutların 2016 yılının Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Cennet Koru Eba İnşaat!


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Cennet Koru'da satış sürecine devam ediliyor. Projenin sosyal alanları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, kreş ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Cennet Koru Eba İnşaat içerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, teras ve dubleks daire tipleri yer alıyor. 


Cennet Koru Eba İnşaat iletişim:

0212 424 58 58

Web: http://www.cennetkoru.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön