29 / 04 / 2024

Cep telefonunda çıldırtan fahiş fiyat devri sona eriyor! Mayıstan sonra fiyatlar yarıya inecek!

Cep telefonunda çıldırtan fahiş fiyat devri sona eriyor! Mayıstan sonra fiyatlar yarıya inecek!

Cep telefonlarında enflasyonla birlikte hızla fırlayan fiyatlara fren geliyor. 14 Mayıs seçimlerinden sonra vatandaşı en çok sevindirecek gelişmelerden biri fiyatların vergi muafiyeti getirilmesiyle birlikte yarıya düşmesi olacak.



Teknolojik cihazlarda ve özellikle günümüzde herkes için ihtiyaç haline gelen cep telefonlarında çılgınca fırlayan fiyatlar, yeni telefon ihtiyacı olan pek çok kişiyi kara kara düşündürüyor.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri sonrası, sonuçlar ne olursa olsun vatandaşın yüzü  güleceğe benziyor.  Zira hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer seçim ittfakı bileşenlerinin de temel vaatlerinden biri; cep telefonlarında fiyatlarının artık çok daha kolay ulaşılabilir hale geleceği şeklinde.

Milletvekili Aday Listesi ve  Ak Parti Seçim Beyannamesini düzenlenen programla açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuoyunda ses getiren en dikkat çekici vaatlerinden biri de cep telefonlarına vergi muafiyeti getirileceği müjdesi oldu.

Cep telefonunda çıldırtan fahiş fiyat devri sona eriyor! Mayıstan sonra fiyatlar yarıya inecek!

AK Parti'nin seçim beyannamesinin ayrıntılarını açıklayan Recep Tayyip Erdoğan , adalet, sağlık, eğitim gibi pek çok alanda yapılacak yeni düzenlemeleri ve iyileştirmeleri tek tek açıkladı.

Ankara Spor Salonu'nda yapılan büyük bir programla seçim vaatlerini açıklayan Erdoğan özellikle genç seçmen kitlesine yönelik açıklamalarında cep telefonlarına uygulanacak vergi muafiyetiyle fiyatlarda ciddi oranda düşme yaşanacağının sinyalini verdi.

Peki cep telefonlarının fiyatı vergi muafiyetiyle ne kadar düşecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön