02 / 05 / 2024

çerkezköy'de icradan 1 milyon 250 bin TL'ye satılık arsa!

çerkezköy'de icradan 1 milyon 250 bin TL'ye satılık arsa!

çerkezköy İcra Müdürlüğü, Tekirdağ İli, çerkezköy ilçesi, Veliköy Köyü'nde bulunan arsa satılacak. Toplam bedeli 1 milyon 250 bin TL olan arsanın 1.  satış günü  26 Temmuz 2011 Salı  iken 2.  satış  günü ise  5 Ağustos 2011'de  çerkezköy İcra Müdürlüğünde



 çerkezköy İcra Müdürlüğü tarafından verilen açık artırma ilanı;

çERKEZKÖY İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAşžINMAZIN AçIK ARTIRMA İLANI
Dosya No:2010/587 TAL

Satılarak paraya çevrilmesine karar verilen ve tapu kaydı, evsafı, değeri ve önemli özellikleri ile satış
şartlan aşağıda belirtilen taşınmazlar müdürlüğümüzde açık artırma suretiyle satılarak paraya
çevrilecektir.

TAPU KAYDI: Tekirdağ İli, çerkezköy ilçesi, Veliköy Köyü, Öksüzce çiftliği 161 ada, 5 parselde
kayıtlı 4.250,00 m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmaz, takdir olunan 1.250.000,00-TL bedel
üzerinden aşağıdaki koşullarda satılacaktır.

İMAR DURUMU : Veliköy Belediye Başkanlığı, Fen İşleri Müdürlüğü' nün 12.04.2010 tarih ve 2010/130 sayılı yazısına istinaden taşınmaz, Ayrık Nizam, TAKS %50, KAKS %100, hmax; 18.50 mt. Sanayi alanındadır.

HALİ HAZIR DURUMU : Taşınmaz üzerinde Bodrum kat + Zemin katlı B.A. Yapı tarzında inşa edilmiş bir bina mevcuttur. Bodrum kat ve Zemin Kat işyeri olarak yapılmaktadır. Bodrum kat ve Zemin kat B.A. Betonları dökülmüş, zemin katın duvar imalatları kısmen yapılmıştır. Bina natamam vaziyettedir. Yapının toplam alanı 5.500,00 m2' dir. Taşınmaz Veliköy beldesinde sanayi alanında, yolu kısmen asfalt, kısmen stabilize olup, elektrik, su çöp toplama gibi belediyenin hizmetlerinden yararlanır konumdadır, her türlü ulaşım imkanına sahiptir.

SATIşž şžARTLARİ:
1  NCİ SATIşž GÜNÜ 26 Temmuz 2011 Salı             günü 14:30 -14:40 saatler arasında
2  NCİ SATIşž GÜNÜ 05 Ağustos 2011 Cuma         günü 14:30 -14:40 saatler arasında

1-  Satış 1 nci satış günü olarak belirtilen gün ve saatlerde çerkezköy İcra Müdürlüğünde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin %60 ni ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok arttıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla   2 nci satış günü olarak belirtilen gün ve saatlerde çerkezköy icra Müdürlüğünde ikinci artırmaya çıkarılacaktır.Bu arttırmada da rüçhanlı alacakların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok arttırana ihale olunur.şžu kadar ki,artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40 nı bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır.Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-  Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen kıymetin %20 si nisbetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para üedir,alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. İhale pulu,alım harç ve masrafları ile tahliye giderleri ve ihale tarihinde geçerli katma değer vergisi alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ile tellaliye resmi ve tapu satım harcı satış bedelinden ödenir.

3-  İpotek sahibi alacaklılar ile diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi halde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4-  ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacaktır, bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-  şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-  Satış ilanı ilgililerin adreslerine tebliğe gönderilmiş olup adreste tebligat yapılamaması veya adresi bilinmeyenler hakkında tebligat yerine kaim olacaktır.

7-  Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. 07/06/2011

İIK 126 (*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

Yönetmelik örnek No: 27

çerkezköy İcra Müdürlüğü tarafından verile ilan


Münevver Danış/Emlakkulisi.com

Geri Dön