İnşaat Malzemeleri

Çeşme Sheraton'da tatil yapana Antalya ve Avrupa bedava

Çeşme Sheraton'da 6 gece konaklayanlar Şeker Bayramı'nda Antalya Sheraton'da 3 gece 4 günlük, Viyana, Prag, Milano, Salzburg ya da Roma'da ise 2 gece 3 günlük Avrupa tatili kazanacak

16 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında geceliğine 275 lira ödeyerek Çeşme Sheraton'da 6 gece konaklayanlar Şeker Bayramı'nda Antalya Sheraton'da 3 gece 4 günlük, Viyana, Prag, Milano, Salzburg ya da Roma'da ise 2 gece 3 günlük Avrupa tatili kazanacak. Avrupa tatili için Avusturya Havayolları ile gidiş dönüş uçak biletleri de Sheraton Çeşme'nin hediyesi olacak.

Ramazan bereketi!

Sheraton Çeşme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, "Biz bu kampanyamıza Ramazan Bereketi diyoruz. Geçen yıl Alitalia ile yaptığımız kampanyadan 750 kişi yararlandı. Bu yıl erken rezervasyonla kampanyadan yararlananların sayısı 950 oldu. Bu rakamın 1.300'ü bulmasını bekliyoruz. Sonuçta konuklarımıza 1.650 lira ödeyip Çeşme, Antalya ve Avrupa'da tatil yapma fırsatı sunuyoruz. Kampanyamıza da hediyelerimize de çok güveniyoruz" dedi.

New York ve Dubai sırada

Kış sezonunda Emirates ile Dubai'ye yönelik benzer bir kampanya yapacaklarını kaydeden Dilek, yine Çeşme'de 6 gece konaklayanlara Dubai'de 3 gece 4 günlük tatil paketi sunacaklarını vurguladı. Bu kampanya çerçevesinde müşterilerini 1 Kasım 2009-30 Nisan 2010 tarihleri arasında Dubai'ye göndereceklerini ifade eden Dilek, 2011 ve 2012 projeksiyonlarında ise New York tatili olduğunu anlattı. İskender Dilek, "2010 döneminde otelimizde konaklayanlar Mayıs ve Kasım 2011 tarihleri arasında Avusturya Havayolları ile 5-6 Avrupa şehrine ve New York'a gidecek. Bu kampanyada Çeşme'de 7 gece konaklayanlar 3 gece New York ve 1 gece Avusturya'da tatil yapacak" diye konuştu. Dilek, önümüzdeki yıl Avrupa tatili kampanyasındaki seçenekler arasına Barcelona, Paris ve Nice şehirlerini ekleyeceklerini de belirtti.

Tepebaşı'na Le Meridien Hotel geliyor

İSKENDER Dilek, İstanbul'da otel açmak için çalışmalarını sürdürdüklerini, bu çerçevede Tepebaşı'nda 1.200 metrekarelik bir arsa aldıklarını söyledi. Yılsonuna kadar imarla ilgili çalışmanın tamamlanmasını beklediklerini, 2010 başında da inşaata başlamayı planladıklarını belirtti. Dilek, "130-140 odalı bir otel yapacağız, iki katı maksimum kongre salonu olarak şekillendireceğiz. Oteli Le Meridien olarak 2011 yazına açmayı planlıyoruz" dedi. İskender Dilek otele yapacakları yatırım miktarının projelendirmeyi henüz yapmadıkları için belli olmadığını da sözlerine ekledi.

Alaçatı uçtu, yeme-içme yerlerinin sayısı 30'dan 60'a çıktı

SHERATON Çeşme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, şu anda otelde doluluk oranının yüzde 75 civarında olduğunu söyledi. Önceki yıllarda Çeşme'nin müşteri profilinin haftasonu gelenlerden oluştuğunu kaydeden Dilek, "Bu yıl müşteri profilinin değiştiğini görüyoruz. Artık dolu dolu tatil için geliniyor. Haftasonu müşterisi biraz Alaçatı'ya kaydı ama bizim için önemli olan kalış süresinin uzaması" diye konuştu. Dilek, Alaçatı'daki turizm patlamasına da dikkat çekerek, "Bu yıl Çeşme, özellikle Alaçatı uçtu. Geçen yıl 30-35 olan yeme-içme yerlerinin sayısı bu yıl 60'a çıktı. Görüntü güzel ama 2-3 yıl öncesini bilenler o dönemin sakinliğini arıyor" değerlendirmesini yaptı.

Lauda Air Antalya'ya 25 bin golfçü getirecek

130'dan fazla noktaya uçan Avusturya Hava Yolları'nın şirketlerinden Lauda Air, kış sezonunda Türkiye'ye golfsever turistleri taşıyacak. Hedef ilk etapta 25 bin golfçüyü Antalya'ya getirmek.

DÜNYA üzerinde 130'dan fazla noktaya uçuş gerçekleştiren Avusturya Hava Yolları, küresel krizin de etkisiyle azalan müşteri sayısını artırmak için proje geliştiriyor. İşlerin iyice azaldığı kış aylarında yolcu trafiğini rahatlatmayı planlayan Avusturya Hava Yolları, bünyesindeki şirketlerden Lauda Air, kış sezonunda Türkiye'ye golfsever turistleri taşıyacak.

Potansiyel çok

Avusturya Havayolları Türkiye Müdürü Altuğ Bekdemir, "Antalya'da başta Belek olmak üzere birçok yerde dünya kalitesinde golf turizmine hitap eden tesis var. Avusturya Havayolları da bu potansiyeli değerlendirmek istiyor. Lauda Air şirketiyle Avrupa'dan Antalya'ya turist taşıyarak ilk adım atılacak. Hedef ilk etapta 25 bin golfçüyü Antalya'ya getirmek" diye konuştu.

Türkiye'den taşıdıkları yolcu sayısında bu yıl yüzde 30 civarında düşüş olduğuna da değinen Altuğ Bekdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'de havayollarını tercih eden yolcu sayısında ciddi düşüş var. Yurtdışına çıkışlar yüzde 30 civarında azaldı. Dolayısıyla biz de buna paralel olarak aynı oranda az yolcu taşıdık."

Sefer sayısı azaltıldı

Yolcu sayısındaki düşüş nedeniyle Ankara uçuşlarını 1 Mart itibarıyla durdurduklarına da değinen Altuğ Bekdemir, İstanbul'da ise sefer sayılarını azaltma yoluna gittiklerini ifade etti. Altuğ Bekdemir, kış sezonunda ise Antalya-Viyana seferlerini başlatacaklarını sözlerine ekledi.
Vatan

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Sheraton Çeşme, ramazanda canlandırma kampanyası yapacak

Sheraton Çeşme Oteli, zayıf geçmesi beklenen ramazan ayını canlandırmak için kampanya yaptı

Sheraton Çeşme Oteli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, 16 Ağustos - 1 Eylül arasında 6 gece konaklayan müşterilerine önce Şeker Bayramı'nda Antalya Sheraton'da 3 gece 4 günlük tatil, ardından Viyana, Prag, Milano, Salzburg ya da Roma'da 2 gece 3 günlük Avrupa tatili vereceklerini söyledi. Dilek, "2 gece 3 günlük Avrupa tatilinde, Avusturya Hava Yolları ile gidiş dönüş uçak biletleri de yine Sheraton Çeşme'nin hediyesi. Yani bize 1625 TL veren 3 tatil kazanmış oluyor" dedi. 
2010 yılı kampanyalarını da hazırladıklarını kaydeden Dilek, "1 Kasım 2009 - 30 Nisan 2010 tarihleri arasında 6 gün konaklayan herkesi 3 gece Sheraton Dubai'de Emirates uçuşuyla tatile yolluyoruz. Ayrıca, 2010 yaz tatili için 5 gece 6 gün erken rezervasyon yaptıran herkese, 1 gece Viyana oradan 3 gece New York, uçak dahil tatil veriyoruz" dedi.

İstanbul'a Le Meridien
İskender Dilek, İstanbul Tepebaşı'nda 1200 metrekare arsa aldıklarını, bu yılın sonunda inşaata başlayacaklarını, 2011 yazında bitecek otelin 130 odalı olacağını belirtti. Dilek, Le Meridien'den isim hakkı anlaşması yaptıklarını belirterek, "Türkiye'deki ilk Le Meridien olacak. Ufak kongreler yapılabilecek, 2 katı toplantı salonu olacak" dedi.
Milliyet

Çeşme'ye Sheraton'la yerleşti Le Meridien'i İstanbul'a getiriyor

Çeşme'deki Sheraton Oteli ile tanınan turizmci İskender Dilek, İstanbul'a yapacağı otel için de Fransızlar'ın dünyaca ünlü otel zinciri Le Meridien ile anlaştı.

Yıl sonunda inşaat başlamayı planlayan İskender Dilek, 130 odalı oteli 18 ayda tamamlamayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını yürüttüğü Sheraton Çeşme Çeşme Oteli'nde Ramazan ayında düzenleyeceği etkinlikleri anlatan İskender Dilek, Le Meridien ile isim hakkı anlaşması yaptıklarını açıkladı.

Türkiye'nin `ilk'i

Bu otelin Türkiye'deki ilk Le Meridien olacağına dikkat çeken Dilek, şu bilgileri verdi: "Tepebaşı'ndaki arazimiz 1200 metrekare. Şu anda otelin imar çalışmaları devam ediyor. İstanbul'da toplantı yapılacak salonlara ihtiyaç var. İstanbul'daki toplantı salonları günde 2 defa hareket görüyor. Oteli toplantılara yönelik yerleşim planı ile hazırlayacağız. Küçük kongreler yapılabilecek, 2 katı komple toplantı salonu olacak."

İnşaata yılbaşında başlayıp, 18 ayda tamamlamak istediklerini dile getiren İskender Dilek, şöyle konuştu: "130 odalı bir otel inşa etmeyi planlıyoruz. Şehir otelleri genelde haftasonları boş oluyor. İstanbul gibi 13 milyonluk bir kentte şehir otelinin haftasonu boş olmasını kabul etmiyorum. Bu otelimizde farklı bir otelcilik yapacağız."

1.625 TL verene 3 tatil

Sheraton Çeşme Oteli'nde ramazan ayında düzenleyecekleri kampanya hakkında bilgi veren İskender Dilek, konuklarına Avrupa'da tatil hediye edeceklerini anlattı. Dilek, "Bize 1625 TL veren 3 tatil kazanacak" dedi.

Lauda Air golfçüleri Antalya'ya taşıyacak

ÇEŞME Sheraton'un konuklarını Avrupa'ya götürecek olan Avusturya Havayolları'nın Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir, 1 Kasım'dan itibaren Antalya-Viyana seferlerini başlatacakları belirtti. Bekdemir, "Avusturya Havayolları bünyesindeki Lauda Air ile haftada 3 sefer yapacağız. 25 bin golfçüyü Antalya'ya getirmeyi amaçlıyoruz."
Hürriyet

'Ramazanda bizde bir hafta kalana bir içeride, bir dışarıda tatil yaptırıyoruz'

Sheraton Çeşme'de, 16 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında altı gece-yedi gün konaklayan tüm müşteriler, önce Şeker Bayramı'nda Antalya Sheraton'da, daha sonra da Avrupa'da iki gece-üç gün ücretsiz tatil yapacak

Sheraton Çeşme Oteli, doluluk oranlarının düştüğü ramazan ayını canlandırmak için ilginç bir kampanyaya imza atıyor. Sheraton Çeşme Oteli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, 16 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında altı gece konaklayan müşterilerine önce, Şeker Bayramı'nda Antalya Sheraton'da, üç gece dört günlük tatil, ardından da 1 Kasım 2009-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında Viyana, Prag, Milano, Salzburg ya da Roma'da iki gece üç günlük Avrupa tatili vereceklerini açıkladı. İskender Dilek, "İki gece üç günlük Avrupa tatilinde, Avusturya Hava Yolları ile gidiş-dönüş uçak biletleri de yine Sheraton Çeşme'nin hediyesi. Yani bize 1.625 TL veren bir müşteri üç ayrı tatil kazanmış oluyor" diye konuştu.

1200 kişi yararlanacak
Avrupa tatilinde konaklanacak oteller hakkında bilgi veren Dilek, "Le Meridien Vienna, Sheraton Prague, Sheraton Diana Majestic Milan, Sheraton Salzburg, Sheraton Roma otellerinde kalınacak.  Programa kahvaltı da dahil" açıklamasında bulundu. Geçen yıl yaptıkları `Beş gece Sheraton Çeşme'de kal, Roma Sheraton'da üç günlük tatil kazan' promosyonundan 750 kişinin faydalandığını ifade eden İskender Dilek bu yıl, beş gece mayısa kadar erken rezervasyon yaptıran herkese Roma, Viyana, Milano, Prag, Salzburg'da tatil imkânı sağladıklarını 1 Kasım'dan itibaren yaklaşık 1200 kişinin bu tatilden faydalanacağını kaydetti.
İskender Dilek, krize rağmen Sheraton Çeşme'nin doluluğunun yüzde 75 olduğunu, promosyonlardan faydalananların sayısının iki kat arttığını kaydetti. İskender Dilek, normalde iki üç gece kalmaya gelen müşterilerin promosyonları öğrenip konaklama sürelerini altı güne çıkardıklarını belirterek, "Bu yıl krize rağmen bir kişinin konaklama gece sayısı arttı. Normalde hafta sonu hafta içine göre daha çok tercih edilirdi. Hafta sonu konaklamayla hafta için konaklama farkı yüzde 40'dan 10'a indi" şeklinde konuştu.
2010 yılı kampanyalarını da hazırladıklarını kaydeden Dilek, "1 Kasım 2009-30 Nisan 2010 tarihleri arasında altı gün konaklayan herkesi üç gece Sheraton Dubai'de Emirates uçuşuyla tatile yolluyoruz. Ayrıca, 2010 yaz tatili için beş gece altı gün erken rezervasyon yaptıran herkese, bir gece Viyana oradan üç gece New York, Le Meridien otellerinde konaklama Avusturya Havayolları uçuşu dahil tatil veriyoruz" dedi.

Avusturya ilgi görüyor
Avusturya Havayolları Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir'de, son dönemde Türkiye'den Avusturya'ya giden yolcu sayısında bir artış olduğunu belirterek, "Bunda Sheraton Çeşme ile yaptığımız anlaşmanın da etkili olduğunu düşünüyorum. Bizim anlaşmamız kapsamında Viyana Turizm Ofisi'de Türkiye'den gelenlere hizmet verecek" dedi. Dünya üzerinde 130'dan fazla noktaya uçuş gerçekleştiren Avusturya Havayolları 2000 yılından bu yana Star Alliance üyesi.  (Radikal)

İstanbul'a Le Meridien
Sheraton Çeşme Oteli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, İstanbul Tepebaşı'nda 1200 metrekare arsa aldıklarını, bu yılın sonunda inşaata başlayacaklarını, 2011 yazında 130 odalı bir otel inşa edeceklerini belirtti. Dilek, Le Meridien'den isim hakkı anlaşması yaptıklarını belirterek, "Türkiye'deki ilk Le Meridien olacak. Ufak kongreler yapılabilecek, iki katı komple toplantı salonu olacak. Bu otelimizde de bir çok promosyon yapacağız. İstanbul gibi 13 milyonluk bir kentte şehir otelinin haftasonu boş olmasını kabul etmiyorum. Çok ilginç promosyonlar yapacağız" dedi.
Radikal