Genel

Çetinkaya 18. mağazasını Bağcılar´da açıyor!

Çetinkaya Şirketler Grubu mağaza zincirine bir halka daha ekliyor

Kuruluşundan bu yana ilk defa cadde mağazacılığı dışına çıkarak haziran ayında Neomarin AVM´de mağaza açan Çetinkaya, şimdi de Bağcılar´da 18. mağazasını açıyor. "Çetinkaya Ailem İçin" sloganı ile hizmete açılacak Bağcılar mağazasında toplam 85 kişi istihdam edilecek. 7 katlı, 3.000 metrekare büyüklüğündeki mağazada bulunan ürünler 550 tedarikçiden temin edilecek. Sadece konfeksiyon ve ayakkabı ürünlerinin satışa sunulacağı Bağcılar Çetinkaya Mağazası´nda, 190 bin haneye ve 600 bin kişiye erişim imkanı bulunuyor.
Türkiye

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Çetinkaya´nın 18´inci mağazası Bağcılar´a açılıyor

Kuruluşundan bu yana ilk kez cadde mağazacılığı dışına çıkarak İstanbul´da yer alan Neomarin Alışveriş Merkezi´nde mağaza açan Çetinkaya, 18´inci mağazasını İstanbul-Bağcılar´a açıyor. 3 bin metrekare büyüklüğünde 7 kattan oluşan mağazanın açılışı gelecek hafta gerçekleştirilecek. "Çetinkaya Ailem İçin" sloganı ile hizmete açılacak mağazada 85 kişi istihdam edilecek.
Sadece konfeksiyon ve ayakkabı ürünlerinin satışa sunulacağı Bağcılar Çetinkaya Mağazası´nda, 190 bin haneye ve 600 bin kişiye erişim imkanı bulunuyor. Mağazada bulunan ürünler 550 tedarikçiden temin edilecek.
Milliyet