28 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Atık Yönetimi Sempozyumu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Atık Yönetimi Sempozyumu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile 14-18 Nisan arasında, Antalya’da 4 gün sürecek “Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor...




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile 14-18 Nisan arasında, Antalya’da 4 gün sürecek “Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor.


Bakanlık, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü’nün öncülüğünde, Atık Yönetimi ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi, geliştirilmesi ve üniversiteler, özel sektör temsilcileri, çevresel STK’lar, oda ve birlikler, Enstitüler ve Belediyelerle bilgi alışverişinde bulunulması ve Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile 14-18 Nisan 2013’de, Antalya’da 4 gün sürecek “Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor.


-4 GÜN SÜRECEK


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da açılışa katılması bekleniyor. 15 Nisan pazartesi günü saat 10’da açılışla başlayacak olan sempozyum da ilk gün Atık Yönetiminde İzin ve Lisans Uygulamaları hakkında oturumlar düzenlenecek.


Dört gün sürecek olan sempozyum da alanında uzman olan, özel sektör temsilcileri, çevresel stk’lar, oda ve birlikler, üniversiteler ve belediyelerden katılımcılar, endüstriyel atıkların yönetimi, maden atıklarının yönetimi, özel atıkların yönetimi, sağlık kuruluşları atıklarının yönetimi, ambalaj atıklarının yönetimi, belediye atıklarının yönetimi, konularını konuşacaklar.


Geri Dön