28 / 04 / 2024

Ceyhan Belediye Meclisi Ocak gündeminde imar var!

Ceyhan Belediye Meclisi Ocak gündeminde imar var!

Ceyhan Belediye Meclisi 2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.5393 Sayılı Belediyeler Kanununun 20.Maddesi gereğince 7 maddelik gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.



Açılış ve yoklamanın ardından Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından gündemin 2.maddesi 2015 mali yılı Gelir ve Giderlerini denetlemek üzere denetim kurulu oluşturulması konusu görüşülerek 6 kişilik denetim kuruluna seçilmelerine oy birliğle kabul edildi. 

3. gündem maddesi belediyenin Zabıta personeline bakanlar kurulu tarafından önerilen fazla mesai görüşülerek oy birliğle kabul edildi. 

Gündemin 4. maddesi Kısmi zamanlı sözleşmeli Avukat ücreti görüşülerek idareden geldiği şekilde oy birliğle kabul edildi. 

Gündemin 5. maddesi Belediyeye ait banka hesapları menkul-gayri menkul (araçlar vs) haczedilmemesi için kamuya tahsisi görüşülerek idareden geldiği şekilde oy birliğle kabul edildi.

Gündemin 6. maddesi  Adana  Valiliği Kadastro Müdürlüğü'nün talebi üzerine Sirkeli ve Hamdili Mahallelerindeki kadastro çalışmalarını yapacak olan kadastro ekibi ile birlikte görev yapacak 6'şar adet bilirkişinin belirlenmesi talebi görüşülerek idareden geldiği şekilde oy çokluğla kabul edildi. 

Gündemin 7. maddesi Ceyhan İlçesi Hürriyet Mahallesi 816 ada 15 nolu parselin doğusunda bulunan A harfi ile gösterilen 85.34 m2'lik parselin satışı için encümene yetki verilmesi talebi görüşülerek imar komisyonuna havalesi oy birliğle kabul edildi, 


Adana Toros 


Geri Dön