27 / 04 / 2024

Ceyhan ilçe Eski Emniyet Müdürü Kadir Tüylü Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret etti!

Ceyhan ilçe Eski Emniyet Müdürü Kadir Tüylü Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret etti!

Ceyhan İlçe eski Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek başarılar diledi. Bayram Kadir Tüylü, 30 Mart seçimlerinde Ceyhanlıların kendisini desteklemesinin ilçe açısından önemli olduğunu belirtti.



Ceyhan İlçe eski Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek başarılar diledi. Bayram Kadir Tüylü, 30 Mart seçimlerinde Ceyhanlıların kendisini desteklemesinin ilçe açısından önemli olduğunu belirterek, "Ceyhan'ı iktidarla buluşturmanız Ceyhan'a gelecek yatırımcıların önünün açılması ile Ceyhanlf lar açısından çok önemli" dedi. "Yatırımcılara Kapımız Sonuna Kadar Açık" Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı'nm nimetlerinden Ceyhanlının faydalanacağını vurgulayan Başkan Alemdar Öztürk de, "Bu hat, bölgeye gelmesi planlanan yatırımların öncüsü olacaktır" dedi. Öztürk, uzun dönemdir konuşulan ancak hayata geçiri lemeyen Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi'nin de takipçisi olduklarını belirterek, "Sanayi Bakanlığımızın kontrolü altında bu enerji bölgesinin hala kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Enerji yatırımı yapacak yatırımcılara bu yerin tahsisi hükümetimiz tarafından yapılacak" dedi. 


"Toki Ceyhan'a Büyük Cazibe Kazandıracaktır" 

Alışveriş merkezi, kentsel dönüşümü ve hepsinden önemlisi TOKİ'yi Ceyhan'a getireceklerini ifade eden Başkan Öztürk, "Çukurova'nın cazibe merkezi Adana, Adana'nın en gözde ilçesi ise Ceyhan olacak. 2019'da halkımız yaşanabilir bir Ceyhan bulacak" diye konuştu Başkan Öztürk ziyaret sonrası eski ilçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü ile birlikte Ceyhan Kültür Evine geçerek Kültür evi hakkında Tüylü'ye bilgi verdi.



Medya Yengün 


Geri Dön