29 / 04 / 2024

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 



 Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi
Gelişen teknoloji ile birlikte bir çok ürün evlerde yerini almaya başladı. Bunlardan biri olan Karaca konuşan akıllı robot süpürge her engeli aşması ve her toz zerresini vantuz gibi içine çekmesi ürünün kalitesini ortaya koyuyor. Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge halı ve kapı eşiği gibi yükseklikleri kolaylıkla aşar ve evinizde kusursuz bir temizlik performansı yakalamanıza yardımcı olur. 

Halı, zemin ve ulaşılması zor köşelerde biriken tozların yanı sıra evcil hayvan tüyleriyle de baş edemeyeceğiniz zaman, Vantuz Off-Road 3000 Pa güçlü emiş gücüyle zemine yapışmış tozları ve tüyleri tamamen yok eder. Karaca konuşan akıllı robot geliştirilmiş ultra uzun ana fırçasıyla tozları %99.98 oranında toplar ve tek seferde çok daha geniş bir alanı pırıl pırıl yapar. Üstelik yan fırçasıyla duvar kenarları ve köşeleri de tertemiz yapar.

Uzaktan bağlanabilme özelliğiyle akıllı robot süpürgenizi kullanırken, ihtiyaca uygun temizlik modunu da kolaylıkla seçebilirsiniz.Çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan daha sağlıklı, lezzetli ve düşük kalorili gıdalar  hazırlamanız bu fritöz ile mümkün. Kızartmanın yanı sıra ısıtma ve fırınlama gibi farklı pişirme yöntemlerini de Karaca Multifry ile gerçekleştirebilirsiniz.

Karaca Multifry Single Pan Yağsız Fritöz 3,5 L , patates ve sebze kızartmaları, tavuk, balık, kırmızı et, köfte, kestane ve kek gibi birçok gıdayı hızlı bir şekilde hazırlama imkanı sunar. Cihaz içinde sağlanan 360 derece sıcak hava sirkülasyonu teknolojisi, gıdalarınızı eşit pişirmenizi sağlayarak yeni deneyimler yaşamanızı sağlar. Pişirme bittiğinde otomatikk olarak kapanarak enerji tüketimini en aza indirir.

Peki Karaca hediyeli ürünler ne kadara satılıyor? 


Geri Dön