29 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Kadıköy - Göztepe hattında inşa ediliyor. Toplam 192 adet dairenin yer aldığı projede 36 ay vade farksız taksit imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.



Ön talep toplamaya başlayan  Ceylan İnşaat  Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi Adalar ve Fenerbahçe Marina manzaralı dairelerden oluşuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler mevcut. 


Ceylan İnşaat imzası ile yükselen  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi, kapalı otopark, mini futbol, tenis sahaları,oyun parkı, buhar odası, voleybol, basketbol, şok havuzu, kapalı ve açık yüzme havuzları, SPA, hamam, sauna gibi sosyal olanaklara sahip. 


Toplam 192 adet konut, 6 adet ticari alan ve 9 adet ofisten meydana gelen Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de hayata geçiriliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 91 ile 204 metrekare arasında değişiyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön