01 / 05 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları teslim tarihi!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları teslim tarihi!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ‘nın 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü lansmanı gerçekleşecek. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.



25 Mayıs 2015 Pazartesi günü lansmanı gerçekleşecek olan  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  Göztepede’de yükseliyor. Proje  Ceylan İnşaat  imzası taşıyor.


Daire alanlarının 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda 192 adet daire bulunuyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları teslim tarihi 2017 yılı olarak öngörülüyor. Proje Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire tiplerinin bulunduğu Yeni Yüzyıl Konutları ‘nda voleybol, basketbol, mini futbol, şok tenis sahaları,oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi, SPA, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, sauna, buhar odası, kapalı otopark, kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness center, havuz ve hamam gibi sosyal donatılar mevcut.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön