Ekonomi

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.İngiliz devi Chelsea'yi satın almak için farklı teklifler verilirken, tekrar tekrar kulübe talip olduğunu söyleyen iş insanı Muhsin Bayrak'ın kulübe hiçbir teklif vermediği daha sonradan ortaya çıkmıştı

Dünyaca ünlü Rus milyarder Roman Abramovich, sahibi olduğu İngiltere'nin köklü futbol kulüplerinden Chelsea'yi geçtiğimiz 27 Şubat'ta satışa çıkarmasının ardından kulüp yetkilileri ile temasa geçen Bitlisli ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

İngiliz devi Chelsea'yi satın almak için farklı teklifler verilirken, tekrar tekrar kulübe talip olduğunu söyleyen iş insanı Muhsin Bayrak'ın kulübe hiçbir teklif vermediği daha sonradan ortaya çıkmıştı.

'TESLİM GÜNÜNE YETİŞEMEDİK’ AÇIKLAMASI GELDİ

Ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, İngiliz devi Chelsea teklif verilmesi için belirlenen son teslim gününe yetişemediklerini ve bunun kulübün belirlediği bir prosedürle ilgili bir yanlış anlaşılmadan meydana geldiğini belirtmişti.

YANLIŞ E-POSTA ADRESİNE MAİL ATILDI

AB Group'un yetkili avukatları, Amerika Birleşik Devletleri yatırım bankasına teklif vermek yerine genel bir e-posta adresi kullanmak yoluyla İngiltere Dijital Kültür Medya ve Spor Departmanı ile temasa geçtiği duyurulmuştu.

ABD BAŞKAN YARDIMCISI KAMALA HARRIS'İN EVİNE DE TALİP OLMUŞTU

Ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, daha önce Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın Yardımcısı Kamala Harris'in resmi konuta taşınırken başkent Washington D.C.'de satışa çıkardığı kendi dairesine de talip olmuştu.

Şimdi de Bitlisli iş insanı Muhsin Bayrak'a ait Kripto Teknolojisi bölümünde yer alan AB Stocks'la ilgili bomba bir piyasa haberi ortaya atıldı.

Ekonomi kulislerinde gündeme gelen iddialara göre AB grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bitlisli Muhsin Bayrak’ın olan Ab Stocksun yüzde 60’ını dünyada 9 ülkede kripto varlık alım satım borsaları olan Centurion & Co Dubai - UAE adlı Dubai’nin kurucu ailesi El Maktum ailesinin sahibi olduğu şirkete satıldığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde imzalanan sözleşmeyle birlikte şirketin yüzde 60’ını alan El Maktum ailesi ayrıca AB grup holdingin kendi kripto varlığı olan ABG coini de dünya piyasasına sokmak için kollarını sıvadı. Bayrak ailesiyle ortak olan El Maktum ailesi 7 Ekim’de kripto varlığını dünya borsalarına sokmaya hazırlanıyor. Böylece ilk kez bir Türk kripto varlığı dünya piyasasında yerini alacağı öğrenildi. 

 ‘Yemek bedeli vergi istisnası’ ne demek? İşte detaylar...

İhtiyaç kredisi için başvuru şartları neler?