Ekonomi

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi. Yaşanan savaşın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yakınlığıyla bilinen Chelsea’nin sahibi Rus milyarder Roman Abramoviç, ilk etapta kulübün yönetimini devretti, sonrasında ise satışa çıkardı

Rusya, tüm dünyanın gözü önünde Ukrayna’ya karşı işgal hareketi başlattı. Yaşanan savaşın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yakınlığıyla bilinen Chelsea’nin sahibi Rus milyarder Roman Abramoviç, ilk etapta kulübün yönetimini devretti, sonrasında ise satışa çıkardı.

Abromoviç’in Chelsea için 3 milyar sterlin istediği öğrenilirken, satış gelirinin tamamını Ukrayna’daki savaş mağdurları için bağışlayacağı açıklandı.

 

ABROMOVİÇ’İN UÇAĞI TÜRKİYE’DE

İspanyol AS gazetesinde yer alan habere göre, Abromoviç’e ait Gulfstream G650ER uçağı, geçtiğimiz çarşamba günü başken Ankara’ya indi.

İddiaya göre; Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Abromoviç’e Chelsea’nin satışı için teklif verdi. Ayrıca Muhsin Bayrak'ın Chelsea için servet değerinde bir teklife hazırlandığı iddia edildi.
 

MUHSİN BAYRAK KİMDİR?

Türkiye sanayisinde ismi duyulmuş ailelerden olan Muhsin Bayrak, aslen Bitlislidir. Bitlis’teki Mutki aşiretinin lideri olan Muhsin Bayrak, ailesiyle birlikte 1990’lı yıllarda İstanbul’a göç etti.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!