Otomobil

Chery Tiggo8 Pro Max'te Ekim indirimi başladı! Chery Tiggo 8 Pro Max fiyatı ne kadar? İşte 9 Ekim 2024 fiyat listesi...

Chery Tiggo8 Pro Max'te Ekim ayına özel nakit alım fırsatı duyuruldu. 1 Ekim 2024 itibarıyla Tiggo 8 Pro Max için 125 bin TL nakit alım indirimi sunuluyor. İşte Chery Tiggo 8 Pro Max 9 Ekim 2024 fiyat listesi...

'Benzersiz lüks ve üstün teknolojinin yeni ismi' şeklinde tanıtılan Chery Tiggo8 Pro Max, sürücülerin hayatını kolaylaştıran özellikleriyle de dikkatleri çekiyor. 

Araçta, konforlu sürüş deneyimi için ısıtma ve havanlandırma özelliklerine sahip şık tasarımlı iç koltuklar, yüksek çözünürlük ve dokunmatik hassasiyete sahip 24.6 inç multimedya ekranı, sürücülerin gözlerini yoldan ayırmaması için sanal gösterge paneli yer alıyor. Ayrıca, sürücülere özel hafızalı sürücü koltuğu bulunuyor. 

Chery Tiggo8 Pro Max'te geniş ve açılabilir cam tavan, tavan rayları, Elektrikli, ısıtmalı ve otomatik katlanan
yan aynalar bulunuyor. 

Bagaj kapağı tek bir tuş ile otomatik şekilde kapanan Tiggo8 Pro Max, 479L hacme ulaşan ergonomik bagaj alanına sahip. Tam LED farları, Tiggo8 Pro Max’ın şık tasarımını tamamlarken; sürücülere daha iyi bir aydınlatma ve görüş imkanı sağlıyor. 

T1X altyapısı üzerine inşa edilen Tiggo8 Pro Max, ön ve arka koltuklarda geniş baş ve diz mesafesine sahip. Ayrıca, aracın 1.6 TGDI motor, 145HP güç ve 275Nm tork üretirken optimum performans ve yakıt tüketimi sunuyor. 7 ileri çift kavrama özelliğine sahip otomatik şanzıman, daha hızlı ve kusursuz vites geçişlerine imkan verilirken, araç güvenlik sistemleriyle de dikkatleri çekiyor. 

Chery Tiggo8 Pro Max'te aktif acil durum freni, kör nokta uyarı sistemi, Otomatik kısa ve uzun far geçişi sağlayan akıllı uzun far sistemi, 540 derece gelişmiş görüş sistemi yer alıyor. 

Peki Chery Tiggo8 Pro Max'in fiyatları ne kadar? İşte Chery Tiggo 8 Pro Max 9 Ekim 2024 fiyat listesi...

CHERY TİGGO8 PRO MAX 9 EKİM 2024 FİYAT LİSTESİ 

Intelligent: 2.055.000 Türk Lirası 
Exceptional: 2.200.000 Türk Lirası 

Ayrıntılı bilgi için: https://cherytr.com/

Vakıfbank'tan emeklilere Ekim müjdesi: 24 bin TL promosyon hesaplara yatıyor! 

Prof. Dr. Görür'den korkutan Marmara depremi açıklaması!  30 yılda depremin olma olasılığı yüzde 47!

Emeklilik yaşı 70'e çıkacak mı? EYT’liler dışındakiler kaç yaşında emekli olacak? Uzmanı açıkladı…