Otomobil

Chery Tiggo 8 Pro Max'te 150 bin TL'lik Eylül fırsatı! Sıfır araç alacaklara son dakika müjdesi! 

Chery Tiggo 8 Pro Max'in Exceptional versiyonuna özel 150 bin TL nakit alım avantajı sunuluyor. Peki Chery Tiggo 8 Pro Max fiyatı ne kadar? İşte fiyat listesi 25 Eylül 2024...

Chery Tiggo 8 Pro Max, lüks tasarımı ve sunduğu üstün konfor ile güvenlik sistemleriyle dikkatleri çekiyor. Araç, hayatı kolaylaştıran teknolojileriyle, hem sürücülere hem de yolculara beklentilerin ötesinde bir deneyim yaşatıyor. 

Aracın, geniş ve açılabilir cam tavanı, güçlü tasarımını tamamlayan tavan rayları göz doldururken; 19 inç Alüminyum alaşımlı jantlarla da daha fazla şıklık ve daha iyi bir sürüş sunuluyor. 

Tiggo 8 Pro Max'te elektrikli, ısıtmalı ve otomatik katlanan yan aynalar yer alıyor ve aynalar hafıza özelliği ile sürücüleri tanıyor.

Chery Tiggo 8 Pro Max'ta, ısıtma ve havanlandırma özelliklerine sahip şık tasarımlı iç koltuklar, sürücüyü tanıyan ve ona uygun sürüş deneyimi sunan elektrikli ön koltuklar yer alıyor. Ayrıca araçta, 24,6 inçlik yüksek çözünürlük ve dokunmatik hassasiyetli multimedya ekranı ve sanal gösterge paneli bulunuyor. 

3. sıra koltuklar yatırıldığında 479L hacme ulaşan ergonomik bagaj alanı ile geniş alan sağlayan Chery Tiggo 8 Pro Max, otomatik bagaj kapağıyla da kolaylık sunuyor. Aracın bagaj kapğı el kullanılmadan açılabiliyor ve bagajın iç kısmındaki kapatma tuşu ile kapatılabiliyor. 

Tam LED farlar, Tiggo8 Pro Max’ın şık tasarımını güçlendirirken, daha iyi bir aydınlatma imkanı sağlıyor. Aracın, 1.6 TGDI motou, 145HP güç ve 275Nm tork üretirken optimum performans ve yakıt tüketimi sunuyor. Ayrıca aracın 7 ileri çift kavrama özelliğine sahip otomatik şanzıman, daha hızlı ve kusursuz vites geçişlerinin olmasına imkan veriyor. 

Chery Tiggo 8 Pro Max'te aktif acil durum freni, kör nokta uyarı sistemi, akıllı uzun far sistemi, 9 hava yastığı ve 540 derece gelişmiş görüş sistemi gibi birçok güvenlik özelliği bulunuyor. 

CHERY TİGGO 8 PRO MAX FİYAT LİSTESİ 25 EYLÜL 2024 

Chery Tiggo 8 Pro Max'te bu aya özel Exceptional versiyonuna özel 150 bin TL nakit alım avantajı sunuluyor. Peki Chery Tiggo 8 Pro Max'in fiyatı ne kadar? İşte 25 Eylül 2024 fiyat listesi... 

Intelligent: 2.027.000 Türk Lirası

Exceptional: 2.177.000 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://cherytr.com/

Deprem bölgesinde kira krizi: Yaşlı binadaki evin kirası 2 ayda 3 bin TL arttı! 

İnşaat sektörüne zam yağmuru! Demir fiyatlarına 400 TL zam geldi! 8 mm demir fiyatı ne kadar? 32 mm demir kaç TL?

İBB’den üniversite öğrencilerine 15 bin TL burs müjdesi! Başvurular başladı!