27 / 04 / 2024

Chery'den 2024'ün ilk kampanyası! 50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL faizsiz kredi!

Chery'den 2024'ün ilk kampanyası! 50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL faizsiz kredi!

2024'ün ilk kampanyasını başlatan Chery, yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere 50 bin liraya kadar takas desteği ve 200 bin liraya kadar faizsiz kredi avantajı sağlıyor.



Çin’in yükselen markaları arasında yer alan Chery, Türkiye’de elde ettiği büyük başarıyı, 2024 yılının ilk ayında çok avantajlı bir kampanya ile taçlandırıyor. 

Yeni yılın ilk ayında Ocak ayında zam yapmayan otomotiv devi, yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere 50 bin liraya kadar takas desteği ve 200 bin liraya kadar faizsiz kredi avantajı sağlıyor. ODMD verilerine göre 2023'te Türkiye’de 40 bin adedin üzerinde satışa ulaşarak pazarda 10. sıraya ulaşan Chery, pazara mart ayı sonunda giren bir marka için büyük bir başarı ortaya koymasıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca yüksek satış başarısına ek olarak, pazar araştırmalarında yüksek skorlar alan Chery, satışları gibi müşteri memnuniyetininde de pazarın üst sıralarında yer alıyor.

Türkiye pazarına mart ayında giriş yapan Çinli otomotiv devi Chery, henüz ilk senesini bile doldurmadan Türk tüketicisinin en fazla tercih ettiği ve ilgi gösterdiği markalar arasında yer aldı. 

Zengin donanım ve şık tasarımı uygun fiyat ve satın alma seçenekleriyle sunan Chery, 2024 yılının ilk kampanyasıyla da tüketicilerin yanında olmayı sürdürüyor.

Chery den 2024 ün ilk kampanyası! 50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL faizsiz kredi!

YENİ YILDA FİYATLAR SABİT KALDI

Merakla beklenen Ocak kampanyası kapsamında Chery, zam yapmayıp fiyatları sabit bırakırken tüketicilerin yeni bir SUV sahibi olmasını da kolaylaştırdı. Ocak ayı boyunca sürecek olan bu kampanyada, tüm Chery modellerinde 50 bin liraya kadar araç takas desteği ve 200 bin liraya kadar faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. Türkiye’de satış performansını hızla ve istikrarlı şekilde artıran Chery, SUV segmentindeki dikkat çekici başarısıyla ön plana çıkıyor. 

3 farklı C-SUV modeliyle satışlarda üst sıralarda kendine yer edinen Chery, bu başarısını mükemmel kaliteyi uygun fiyat politikasıyla sunmasına borçlu. 2023'te Türkiye’de 40 bin 590 adetlik satışa ulaşan Chery, pazara mart ayında giren bir marka olmasına rağmen yılı 10. sırada tamamladı. Yüksek satış başarısına ek şekilde pazar araştırmalarında yüksek skorlar alan Chery, satışları gibi müşteri memnuniyetinin de pazarın üst sıralarında yer aldığını ortaya çıkarıyor.

SINIFININ ÖNCÜSÜ OLDU

D-SUV segmentinde birinci, tüm binek otomobil satışlarında ise onuncu sırada bulunan TIGGO8 PRO'nun performansı ise göz kamaştırıyor. TIGGO8 PRO, sahip olduğu özellikler ve teknolojilerle geniş hacimli SUV sınıfında lider olmayı da hak eden modeller arasında yer alıyor. Benzer biçimde TIGGO7 PRO ve OMODA5 de üstün kalitesi ve şık görünümüyle müşterilerin büyük beğenisini kazanarak SUV pazarında iyi bir performans gösterdi. TIGGO7 PRO, konforlu teknolojik SUV dünyasında ilk tercihler arasında yer alırken, OMODA5 de şık görünümü ve özgün karakteriyle geleceğin Cross-SUV temsilcisi şeklinde öne çıkıyor.

 

Fiyatı 1 Milyon TL'nin altında olan sıfır otomobiller hangileri?

TOGG'un yeni modeli T10F görücüye çıktı...

Hyundai’den 2024 Ocak ayının en ucuz sıfır aracı ve ocak fiyatları...


Geri Dön