03 / 05 / 2024

Chery'nin yeni markası Jaecoo Türkiye'de!

Chery'nin yeni markası Jaecoo Türkiye'de!

Çinli otomobil markası Chery,'premium' ligde konumlandırmak istediği yeni markası olan Jaceoo'yu Türkiye'ye getirdiğini duyurdu. Buna göre, test için ülkeye giriş yapan modellerin yaz aylarında satışına başlanacağı kaydedildi.



Çinli otomobil üreticisi Chery'nin yeni markası Jaecoo, Türkiye'ye geliyor. Jaceoo ilk olarak 7 modelini tüketicinin beğenesine sunacak. Tek bir donanım paketi ve 4x4 çekiş sistemi ile yollara çıkacak bu aracın ardından, Jaceoo 8 modeli Türkiye'ye getirilecek. Yiğitcan Yıldız yazdı...

haberturk.com'da yer alan habere göre; Markanın Çin'deki genel merkezindeki yetkileri, Jaecoo'nun Türkiye'ye gelişi için senenin ikinci çeyreğini göstermişti. Bu geri sayım sürerken, Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan'dan dikkat çeken bir açıklama yapıldı.

Jaecoo 7'yi test amaçlı Türkiye'ye getirdiklerini bildiren Turan, yeni marka için bayilik görüşmelerinin devam ettiğini belirtti. Buna göre, Turan, sene içinde Jaecoo'nun 8 modelini de Türkiye'ye getirmek istediklerini ifade etti.

Chery nin yeni markası Jaecoo Türkiye de!

BENZİNLİ VE HİBRİT GELECEK

Jaecoo modellerinin kaputunun altında hem PHEV hem benzinli ünitelerin görev yapacağı duyurulmuştu. Öte yandan bu motor seçeneklerinin hali hazırda Tiggo model ailesinde yer alan benzinli motorlar ile aynı olması da beklenmektedir. Jaecoo 7, tek bir donanım paketi ile Türkiye'ye giriş yapacak. Araçta 4x4 ve 4x2 seçenekleri sunulacağı kaydedildi. 

Markanın PHEV (Plug-in hybrid elektrikli) motorlu otomobillerinin 2024’ün son çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulacağı öğrenildi. Chery'nin Türkiye'deki ilk PHEV motorlu otomobili ise sedan model Arrizo 8 olacak.

1.6 TGDI benzinli motor, 7 ileri çift kavrama şanzıman ile alınabilecek. 1.5 litrelik benzinli motor ile eşleştirilen PHEV hibrit motor ise, DHT tipi şanzıman görev yapıyor. Ayrıca, elektrikli araç tebliği ve Çin’den ithal edilen elektrikli araçlar için uygulanan yüzde 40 ek vergiye maruz kalmaksızın Chery’nin otomobilleri Türkiye’de satılacak.

Chery Tiggo 8 Pro'nun Mart 2024 fiyatları şaşırttı! Egea'dan bile ucuza 0 SUV fırsatı! 

Chery'den Mart 2024 kampanyası geldi! Tam 150 bin TL'lik büyük fırsat için son 19 gün!

Chery'den 2024'ün 3. kampanyası da geldi! Omoda 5, Tiggo ve Tiggo 7 Pro'nun yeni fiyatları şaşkınlık yarattı!

Chery'den 2024'ün 2. kampanyası da geldi! Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları şaşırttı!


Geri Dön