30 / 04 / 2024

Chez Moi Turckey Gayrimenkul Turizm Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Chez Moi Turckey Gayrimenkul Turizm Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Cherıf Addoun tarafından kuruldu.



Chez Moi Turckey Gayrimenkul Turizm Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Cherıf Addoun tarafından kuruldu.

Chez Moi Turckey Gayrimenkul Turizm Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Paket ve koli gibi kargoların toplanması, sınıflandırılması, taşınması ve dağıtımı faaliyetleri, yurtiçi ve yurtdışı kargo hizmeti (dökme yükler ve evrensel hizmet yükümlülüğü altında postacılık faaliyetleri hariç)---Kurye faaliyetleri (kara, deniz ve hava yolu ile yapılanlar dahil, evrensel hizmet yükümlülüğü altında postacılık faaliyetleri hariç)---Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)--- Bys. diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri, vb. dahil, seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin faaliyetleri hariç), Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm ve seyahat acenteliği kurmak, ortak olmak, her türlü turizm seyahat ve konaklama organizasyonu yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, her türlü ulaşım araçlarına rezervasyonlar yapabilir , bilet alabilir ve satabilir, hac umre ve turizm seyahat ile ilgili kara hava deniz yoluyla yolcu taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapabilir..Mevzuatın izin verdiği her türlü malın ithalatını ihracatını ticaretini yapmak.


Geri Dön