03 / 05 / 2024

Vatan Unlimited Turizm İnşaat Ajans ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Vatan Unlimited Turizm İnşaat Ajans ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Mhd Wassım Orabı Kassab Bashı tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.



Vatan Unlimited Turizm İnşaat Ajans ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Mhd Wassım Orabı Kassab Bashı tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Vatan Unlimited Turizm İnşaat Ajans ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. 2-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. 3-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 4-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir.  -Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki dururmunun analizini,boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir.  5-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 6-Reklam ajansı kurmak. Her türlü reklam işleri yapmak,  reklam filmleri çekmek. 7-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü televizyon, radyo, sinema, video sistemleri, yazılı ve yazısız basın araçları, ışıklı ve hareketli panolar, basılı malzemeler, tabela, afiş, afişet, pankart, açık hava panoları ve  diğer yararlanabilecek araç ve yöntemlerle reklamcılık faaliyetlerinde bulunmak ve danışmanlık hizmetlerinde bulunmak. 


Vatan Unlimited Turizm İnşaat Ajans ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Bey Caddesi, 8/8 


Geri Dön