07 / 05 / 2024

Çiftçiler bayram edecek! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!

Çiftçiler bayram edecek! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme takvimiyle ilgili gelecek haberleri dört gözle bekliyor. Geçen hafta tarımsal destek ödemelerinin başladığı duyurulmuştu. Peki, çiftçilerin merakla beklediği 2022 mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak? Ne kadar mazot ve gübre desteği verilecek?



2022 MAZOT GÜBRE DESTEĞİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Çiftçilere verilecek olan mazot ve gübre desteği ödemelerinin 2022'de ne zaman yapılacağıyla ilgili henüz Tarım ve Orman Bakanlığı'nca bir duyuru gerçekleştirilmedi. Fakat bu konuda geçmiş seneler dikkate alındığında destek ödemelerinin Mart-Nisan aylarında gerçekleştirileceği öngörülüyor.

Çiftçiler bayram edecek! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!

MAZOT GÜBRE DESTEĞİ BU YIL NE KADAR?

"2021 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemeler ve 2022 yılında Uygulanacak Gübre ve Sertifikalı Tohum Kullanım Desteklerine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı ve karar kapsamında detaylar da belli oldu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön